Locale Altele
Joi, 28 Septembrie 2023
Joi, 28 Sept 2023
LocaleSportAlteleAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Fair Play unguresc
Florin Răchitan  - Luni, 2 Mai 2016

Eveniment de pur Fair Play la Campionatul European de Badminton desfășurat la sfârșitul săptămânii trecute, cu meciuri contând pentru calificarea la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro.

Într-un meci din runda a II-a a competiției, jucătoarea germană Karin Schnaase a pățit un mic accident, în sensul că țesătura unuia dintre pantofii ei de sport a cedat, iar ea nu avea pregătită o pereche de rezervă și, conform regulamentului, nici nu avea dreptul să ceară pauză pentru a căuta o pereche de schimb.

Adversara ei, unguroaica Sarosi Laura, ar fi putut să aștepte, pur și simplu, trecerea minutelor permise de arbitru pentru întreruperea jocului, apoi să fie declarată câștigătoare, obținând astfel calificarea la Olimpiadă.

Ea însă nu a stat prea mult pe gânduri, a scos din geanta ei propria pereche de pantofi de rezervă, pe care a oferit-o nemțoaicei. Norocul i-a surâs, deoarece i se potrivea perfect pe picior, astfel că a putut să continue meciul, pe care, de-altfel, l-a și câștigat reprezentanta Germaniei. 

Tags: badminton  fair play  sarosi laura  
1618 vizite
Distribuie pe