Locale Altele
Joi, 21 Octombrie 2021
Joi, 21 Oct 2021
Bătaie între 400 de ciocli la Moscova VIDEO
Florin Răchitan  - Sambata, 14 Mai 2016

Scandal mare într-un cimitir din Moscova! Nu mai puțin de 400 angajați ai unor firme concurente de pompe funebre s-au luat la bătaie unii cu alții și a fost nevoie de intervenția Poliției și a Gărzii Naționale pentru a reinstaura ordinea în partea de Sud-Vest a orașului.

Potrivit declarațiilor martorilor, bătaia a fost o reglare de conturi între grupările mafiote de ceceni și imigranți proveniți din Tadjikistan și Uzbekistan, care vor să preia controlul asupra afacerilor cu pompe funebre din cimitirul Kovanskoe.

Bătăușii au folosit bâte și țevi de fier, iar unii dintre ei erau înarmați și cu pistoale-mitralieră Kalasnikov, cu care au tras câteva focuri de armă, rănind două persoane.

Alte două persoane, despre care nu se știe deocamdată dacă au participat la bătaie sau erau doar în trecere în zona cimitirului, au decedat după ce au fost călcate de mașinile cu care bătăușii încercau să fugă de la fața locului în momentul în care au intervenit forțele speciale. Autoritățile au arestat peste 100 de persoane.

Tags: bataie  cimitir  moscova  


1523 vizite
Distribuie pe