Locale Altele
Marti, 21 Ianuarie 2020
Marti, 21 Ian 2020
LocaleSportAlteleAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Un ciobănesc german a salvat o fetiță de șapte ani
Florin Răchitan  - Sambata, 14 Mai 2016

Un ciobănesc german este eroul Americii, după ce a salvat o fetiță de șapte ani atacată de un șarpe cu clopoței, considerat a fi unul dintre cei mai periculoși din lume.

Câinele și fetița se jucau în curtea familiei Pearson DeLuca din Florida, când dintre tufișuri a apărut șarpele și a încercat să muște copilul. Câinele a sărit între ei și a încasat trei mușcături, apărând-o pe fetiță cu propriul corp până când aceasta a reușit să fugă.

Din fericire, mama fetiței era în casă și, alarmată de strigătele acesteia, a reușit să alunge șarpele și a dus câinele cât a putut de repede la veterinar. Veninul și-a făcut efectul cu repeziciune și a urmat o zi de chin pentru câinele Haus, medicii fiind rezervați în privința șanselor sale de supraviețuire.

Povestea a făcut înconjurul Americii prin Social Media și mii de oameni și-au exprimat dorința de a-l ajuta cumva pe ciobănescul german erou. Stăpâna acestuia, Donya Pearson DeLuca, a făcut un apel către toți cei sensibilizați de incident să doneze bani pentru un adăpost rezervat cățeilor abandonați. Tot ea a anunțat în urmă cu puțin timp că Haus a trecut peste ce a fost mai greu și, după toate aparențele, se va face bine. 

Tags: ciobanesc  german  fetita  sarpe  florida  
3041 vizite
Distribuie pe