Locale Altele
Duminica, 16 Iunie 2024
Dum, 16 Iun 2024
LocaleSportAlteleAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Mic dejun gratis pentru cei care merg la serviciu cu bicicleta
AGERPRES  - Luni, 5 Septembrie 2016

Fundația Comunitară Mureș și Asociația Pro Biciclo Urbo au inițiat programul Breakfast for Bikers (B4B) în cadrul căruia timp de o săptămână oferă câte un mic dejun gratuit pentru cei care se deplasează cu bicicleta spre locurile lor de muncă, în Târgu Mureș.

Gal Sandor din partea Fundației Comunitare Mureș a declarat vineri pentru AGERPRES că acțiunea se derulează în premieră în România, fiind inspirată dintr-un proiect inițiat în Ungaria, prin care se dorește stimularea folosirii bicicletei ca mijloc de transport.

“Noi ne-am inspirat din Ungaria și am dori ca și alte asociații de specialitate din țară să preia modelul. Astăzi am fost surprinși de numărul mare de persoane care se deplasează cu bicicleta la serviciu. Ne așteptam ca în intersecția străzilor Belșugului cu Libertății, unde am început programul, să treacă circa 50 de bicicliști, însă am avut surpriza să constatăm că pe parcursul a două ore au oprit peste 80 de bicicliști. Numărul celor care au trecut cu bicicleta prin zonă a fost mult mai mare, însă mulți se grăbeau și nu s-au oprit să ia micul dejun. Cei care au oprit și au completat chestionarele au primit câte o cafea fierbinte, un croissant și dulciuri” - a declarat Gal Sandor. 

Tags: mic dejun  bicicleta  serviciu  
2672 vizite
Distribuie pe