Locale Altele
Joi, 18 Aprilie 2024
Joi, 18 Apr 2024
LocaleSportAlteleAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Prima vizita la socri: 7 reguli de "supravietuire"
SM Online  - Luni, 20 Martie 2017
In mod cert, una dintre cele mai emotionante etape pentru fiecare cuplu aflat la inceput de drum este prima intalnire cu parintii partenerului, respectiv partenerei.


Desi la prima vedere nu ar trebui sa fie nimic complicat ori iesit din comun, ei bine, pentru multi indragostiti, momentul intalnirii cu parintii poate fi decisiv, caci nu de putine ori s-a intamplat ca o relatie sa se sfarseasca doar pentru ca parintii unuia dintre parteneri nu vad cu ochi buni aceasta legatura. Si, bineinteles ca, exista foarte multe persoane pentru care conteaza extrem de mult viziunea parintilor cand vine vorba de viata amoroasa. Asadar, iata ca intalnirea cu potentialii socri reprezinta un pas important, caruia trebuie sa ii acordati atentie.

Nu reprezinta pentru nimeni un mare mister faptul ca, in general, fetele sunt cele emotionate cand vine vorba de prima vizita acasa la parintii iubitului. Insa nu ar trebui sa va surprinda nici comportamentul barbatilor care se pot simti coplesiti in aceste momente-cheie ale relatiilor lor. Si barbatii pot fi timizi si emotionati.

De aceea, daca va aflati printre cei care urmeaza sa aiba parte de primul contact vizual cu viitorii socri, aruncati o privire sfaturilor de mai jos astfel incat sa va asigurati ca acordati atentie pana si celor mai mici detalii. Ele v-ar putea ruina intalnirea daca nu sunteti pregatiti corespunzator.

Ghid "de supravietuire" pentru prima intalnire cu parintii EI!

Pentru ca prima vizita acasa la EA sa se incheie asa cum ati preconizat, tineti cont de cele ce urmeaza si, cu siguranta, veti sti cum sa va tineti departe de situatiile neplacute. Iata asadar, cum sa faceti ca intalnirea cu ai ei sa nu devina un fiasco:

1. Vestimentatia: va spune multe despre voi si, implicit, despre educatia pe care o aveti. Parintii sunt foarte atenti la detalii, asa ca, mare atentie la modul in care va imbracati. Cu siguranta, nu isi doresc ca fiica lor sa aiba alaturi un barbat neglijent, care se imbraca cu ceea ce ii pica prima data in mana cand deschide dulapul ori caruia nu ii pasa ca are tricoul patat. Asadar, mare atentie la acest aspect, caci nu este in avantajul vostru sa transmiteti un mesaj eronat. Pentru prima intalnire alegeti o vestimentatie clasica, decenta. Nu veti da gres cu o camasa casual si o pereche de jeansi inchisi la culoare. Evitati jeansii prespalati sau rupti, caci nu vor fi apreciati de cei a caror mentalitate este invechita. Puteti sa aruncati un ochi pe www.massini.ro caci propunerile lor va pot ajuta sa incropiti tinute de bun gust, perfecte pentru intalnirea cu parintii iubitei.

2. Fiti naturali si zambiti. Incercati sa fiti spirituali, sa vorbiti si sa zambiti cat mai des. Lasati complexele acasa sau gasiti-le rezolvarea in cabinetele stomatologice care se ocupa atat cu tratamente de albire a dintilor, cat si cu alte afectiuni care va apasa.

Incercati un implant dentar la Dr Melnic si, cu siguranta, nu veti regreta, caci merita din plin sa investiti intr-un zambet sanatos si frumos.

Fiti cat mai prezenti, lasati internetul si jocurile si implicati-va in discutii interesante. Lasati-i sa va cunoasca asa cum sunteti si aratati-va interesul sa stiti cat mai multe despre familia lor. Este important sa constientizati ca si ei au emotii si ca, pana la urma, este normal acest lucru.

 3. Impresionati-i cu o mica atentie. Faceti-va intrarea cu un mic cadou atunci cand mergeti sa ii vizitati pentru prima data. Un buchet de flori sau un obiect decorativ pentru casa vor da foarte bine, mai ales ca nu este deloc frumos sa intrati in casa lor cu mana goala. Aratati-le respectul printr-un gest dragut si, cu siguranta, va vor primi cu bratele deschise in familia lor.

 4. Nu fiti vulgari si ostentativi. Evitati sa va alintati partenerele de fata cu parintii, chiar daca aveti intentii bune. Ei pot interpreta gresit anumite gesturi, mai ales daca au anumite principii ori sunt mai conservatori de fel. Feriti-va de imbratisarile si gesturile exagerate, mai ales la prima intalnire.

 5. Fiti comunicativi. Nu aveti de ce sa priviti prima vizita la socri ca si cum ati merge la razboi. Fiti prietenosi, caci intalnirea poate fi foarte placuta daca stiti cum sa gestionati subiectele de discutie. Puteti discuta despre o multime de lucruri: politica, muzica, filme sau alte teme de interes comun. Nu va temeti sa puneti intrebari, caci doar asa veti dovedi faptul ca sunteti interesati si va doriti, cu adevarat, ca primul impact sa fie unul pozitiv.

6. 
Fiti politicosi si veti avea numai de castigat. Vorbiti cand va vine randul, nu faceti exces de zel, caci nu este cazul. In plus, evitati sa va dojeniti partenerele, sa vorbiti in locul lor ori sa le dati sfaturi cu parintii lor de fata.

7.  Aratati-le ca va pasa. Ar fi ideal ca, inainte de marea intalnire, sa va interesati macar putin cu privire la hobby-urile parintilor ori alte lucruri carora ei le acorda interes.

Nu strica sa va intrebati partenerele despre preferintele parintilor astfel incat sa stiti cateva lucruri despre cei cu care vorbiti atunci cand porniti diverse discutii.

Asadar, dragi baieti, iata care sunt cele 7 ponturi menite sa va ajute sa depasiti emotiile cand vine vorba de prima intalnire cu pontentialii socri. Tineti cont de ele si, cu siguranta, veti avea parte de cateva momente inedite, de care sa va amintiti, cu drag, pe viitor.

2823 vizite
Distribuie pe