Locale Altele
Joi, 18 Aprilie 2024
Joi, 18 Apr 2024
LocaleSportAlteleAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
5 cadouri inedite pentru EA!
SM Online  - Sambata, 25 Martie 2017

Se stie deja ca barbatii nu prea se dau in vant dupa shopping, iar cand vine vorba de gasirea unui cadou, nici atat.

De regula, atunci cand se afla in situatia de a achizitiona un cadou, fie merg cu iubita la cumparaturi fie cer sfaturile celor mai descurcareti dintre prieteni. Totusi, ce te faci atunci cand cea careia trebuie sa ii faci o surpriza este chiar partenera ta? Cum te descurci de data aceasta?

Cand trebuie sa ii faci un cadou iubitei, in mod cert, ai nevoie de un boost de energie si inspiratie, asa incat sa fii sigur ca ceea ce ii oferi se afla pe lista dorintelor ei.

De aici reiese ca a venit vremea sa renunti la faimosul buchet de flori, caci, cu siguranta, partenera ta are alte asteptari de la tine. Asadar, in randurile urmatoare, vei descoperi 5 ponturi interesante pe care sa le iei in considerare.

Iata cum sa iti surprinzi iubita de ziua ei!

E general valabil faptul ca barbatii sunt lipsiti de idei cand vine vorba de alegeri inspirate de cadouri. Cu alte cuvinte, decat sa dea iama prin toate magazinele in vederea gasirii acelui cadou perfect, domnii prefer sa isi simplifice munca, mizand pe primul lucru care le iese in cale.

Totusi, fiind vorba de cea cu care formezi o relatie, alege sa fii diferit de ceilalti si sa petreci mai mult timp la cumparaturi. Ca sa iti fie mai usor, arunca o privire propunerilor care urmeaza si allege ceea ce crezi ca o va impresiona mai mult pe iubita ta.

Asadar, iata 5 idei interesante de cadouri pe care le poti face partenerei tale de ziua ei:

1. Gandeste-te ca majoritatea fetelor au o pasiune pentru tot ce inseamna moda. Si, cu siguranta, si iubita ta acorda un mare interes trendului actual. Asa ca, profita de aceasta inclinatie a ei si alege sa ii oferi un accesoriu sau o piesa vestimentara recomandata de designer sezonul acesta.

Un pont pentru tine: sandalele din piele naturala cu toc gros. Opteaza pentru o pereche intr-o nuanta puternica si un design spectaculos daca vrei ca iubita ta sa isi faca debutul cu brio in moda estivala.

Cu un simplu click AICI vei gasi o paleta generoasa de modele de incaltaminte cu toc cu care sa nu dai gres indiferent de gusturile pe care le are EA in materie de fashion.

 2. Ce e mai frumos decat sa iti amintesti de lucrurile pe care iubita ta si le doreste de mult timp?  Daca stii ca e nemultumita de laptopul pe care il are ori de telefonul mobil, allege sa ii faci un cadou menit sa o scuteasca odata pentru totdeauna de neplaceri. Investeste intr-un telefon mobil performant precum cele din marca Huawei daca vrei ca EA sa fie mai fericita ca niciodata. Asadar, daca ti-ai propus sa o surprinzi, descopera modelele noi pe Badabum.ro si alege ceea ce crezi ca i se potriveste. Nu uita sa impachetezi cutia in hartie de ambalat cadouri pentru ca efectul sa fie unul inedit.

3. Daruieste-i partenerei tale un tablou personalizat cu cele mai frumoase mesaje de dragoste pe care vi le-ati trimis de-a lungul timpului. Ai de ales intre a-ti pune la incercare creativitatea si, astfel, sa confectionezi colajul de unul singur sau sa rogi pe cineva sa te ajute. Iata un cadou la care EA, cu siguranta, nu se va astepta.

4. Indulceste-i ziua de nastere si trimite-i printr-un curier prajitura preferata chiar la birou. Totusi, nu vei da gres daca alegi un tort personalizat cu fotografia voastra ori cu un citat reprezentativ pentru cuplul vostru. Asadar, fii original si propune-ti ca ziua ei sa fie perfecta.

Gasesti torturi personalizate aici daca vrei ca surpriza sa fie si mai mare. Fara doar si poate, partenera ta va fi impresionata de gestul tau si, mai mult ca sigur, se va considera o norocoasa.

5. Invit-o la o cina romantica intr-o alta localitate. Propune-ti sa fie ceva spontan, imediat dupa job, tocmai pentru ca surpriza sa fie inedita. Ai grija ca ea sa nu fi planificat altceva inainte si sa stie ca urmeaza sa va petreceti timpul impreuna.

Fa rezervare, imbraca-te frumos si asigura-te ca si ea are vestimentatia corespunzatoare locatiei. Asteapt-o cu un cos cu florile preferate in fata sediului in care lucreaza si ascunde-i surpriza pana cand ajungeti la destinatie. Iata o intiativa cu care iti vei surprinde iubita pana la lacrimi. Si, cu siguranta, EA nu se va astepta ca, de ziua ei, sa mearga sa ia cina intr-un alt oras.

Arata-i ca o iubesti altfel decat pana acum si ofera-i un cadou special de ziua ei. Fii original si reaminteste-i prin gesturi dragute ca sentimentele care va leaga sunt puternice. Renunta la lucrurile cu care ai obisnuit-o pana acum si incearca sa fii diferit prin cadouri ingenioase, menite sa o surprinda de ziua ei. 

2335 vizite
Distribuie pe