Locale Altele
Duminica, 5 Iulie 2020
Dum, 5 Iul 2020
LocaleSportAlteleAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Aspecte de care trebuie sa tii cont inainte de a te inregistra la o casa de pariuri
Intelbet  - Joi, 29 Iunie 2017

Spre surprinderea noastra, nu putini pariori ce doresc sa isi creeze un cont la o casa online nu sunt preocupati prea tare de beneficiile pe  care ar trebui sa le ofere acea casa si aici ne referim in principal la bogatia ofertei acesteia.

Judecata este insa un gresita, deoarece atunci cand pariezi doresti sa gasesti imediat un tip de pariu care iti convine sau macar unul similar. Ori nu toate casele de pariuri dispun de o oferta atat de generoasa, unele chiar neavand tipul de pariu pe care il doresti. Iar daca vei inlocui acel tip de pariu pe care il aveai in minte cu un altul, sansele de reusita, sunt, in general, mai mici.

Sa spunem ca bogatia ofertei de pariuri constituie o prioritate pentru tine, lucru perfect normal, de altfel. Astfel, te vei inregistra la o casa de pariuri ce dispune de o oferta bogata. Nu intotdeauna insa o oferta bogata inseamna si prezentarea unor cote mari de catre acea casa de pariuri. O cota mare intalnim atunci cand casa de pariuri opereaza cu (retine) o marja de profit mai mica de 5.5%. La polul opus, daca acea casa de pariuri ofera cote mai mici decat media inseamna ca opereaza cu o marja de profit mai mare de 7%.

Cum pot gasi casa de pariuri perfecta pentru mine?

 Suntem de acord ca o casa de pariuri care sa dispuna de oferta live bogata, de cote mari, dar si de alte aspecte care ar putea la fel de importante pentru tine, cum ar fi: valoarea bonusului de inregistrare, dezvoltarea unei aplicatii pe mobil sau disponibilitatea transmisiunilor directe, nu este chiar atat de usor de dibuit. Daca intampini astfel de dificultati sau daca, pur si simplu, nu doresti sa-ti pierzi timpul accesand fiecare casa de pariuri in parte pentru a compara facilitatile oferite, poti apela cu incredere la site-ul Intelbet.

Odata accesat, vei observa in partea stanga diverse clasamente ale caselor de pariuri intocmite in mod obiectiv, clasamente referitoare la cote, oferte de pariuri sau alegerea utilizatorilor Intelbet. Totodata, poti consulta casele online cu un bonus mare de inregistrare sau cele ce dispun de aplicatie pentru dispozitivul mobil.

Alege-ti casa de pariuri in functie de recenzii si ratinguri

Spuneam mai sus ca aceste clasamente sunt intocmite in mod obiectiv, Intelbet luand mai multe aspecte in considerare. Spre exemplu, in ceea ce priveste clasamentul in functie de cote s-au luat in calcul cele mai populare tipuri de pariuri din fotbal, precum rezultatul final si Under/Over 2.5 goluri. Au fost comparate aceleasi optiuni ale acelorasi meciuri pentru fiecare casa de pariuri in parte. In cazul clasamentului in functie de oferta, au fost luati in calcul mai multi factori, precum varietatea ofertei sportive, numarul de optiuni de pariere pre-live atat pentru fotbal, cat si pentru alte sporturi sau disponibilitatea optiunilor speciale.

Pe site-ul Intelbet nu gasesti insa doar clasamente, ci si recenzii ale tuturor caselor de pariuri, recenzii care contin 3 puncte forte si 3 puncte slabe. De asemenea, la recenzia fiecareia dintre aceste case de pariuri online 100% legale – intelbet.ro pune la dispozitie un buton cu ajutorul caruia poti adauga o reclamatie in cazul in care crezi ca ai fost nedreptatit de acea casa online in legatura cu un pariu. De foarte multe ori Intelbet reuseste sa rezolve cazul in favoarea utilizatorului, daca se dovedeste ca acesta a fost nedreptatit.

Cei care doresc sa-si testeze aptitudinile de parior participand gratuit la un concurs de pronosticuri o pot face la Intelbet. In plasarea pronosticului nu este nevoie de nicio argumentatie, pentru a participa la concurs trebuind doar sa alegi daca pronosticurile propuse de tipsteri vor fi sau nu castigatoare. Prinre acesti tipsteri se numara Mihai Mironica, moderator de emisiuni sportive si comentator de fotbal, Ioana Cosma, prezentatoare de stiri sportive si moderatoare de emisiuni, dar si Julio Salinas, fost jucator spaniol celebru de fotbal sau Borja Pardo, jurnalist foarte cunoscut in Spania. Concursul lunar are premii totale de 800 lei, impartite primilor 8 clasati.

Tags: casa  pariuri  intelbet  
1190 vizite
Distribuie pe