Locale Altele
Vineri, 20 Iulie 2018
Vin, 20 Iul 2018
LocaleSportAlteleAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Burse de peste 51.000 de euro la cursuri online pentru absolvenții de la BAC care nu au luat 10
SM Online  - Marti, 11 Iulie 2017

Antreprenorul clujean Călin Biriș a lansat platforma #nuamfostde10, o inițiativă adresată absolvenților de liceu care nu au luat 10 la BAC anul acesta, însă iubesc educația pe termen lung și își doresc să devină profesioniști performanți, cu rezultate practice în domeniile spre care tind.

“Eu #nuamfostde10 la BAC, însă, cu toate acestea, sunt un profesionist în domeniul meu.

Atunci când vorbim despre educațietrebuie să fim mai buni doar decât propria persoană. Presiunea de a fi mai buni ca ceilalți pe termen scurt, să fim de 10, trebuie să fie înlocuită cu dorința de a deveni profesioniști performanți, cu rezultate practice.

Este excelent să iei nota maximă, notele sunt importante pentru autoevaluare și admitere la studii superioare, însă ce contează cel mai mult este dorința de a ajunge un specialist dedicat, indiferent de meserie.

Prin proiectul #nuamfostde10 doresc să transmit un mesaj tinerilor absolvenți și Ministerului Educației: ne dorim profesioniști bine pregătiți, care rămân în țară și care iubesc educația pe termen lung” -
spune Călin Biriș, inițiatorul proiectului.

România este pe locul 3 în lume în privința ocupării posturilor vacante. 72% dintre companii au dificultăți în a-și găsi angajați, doar Japonia și Taiwan o duc mai rău ca noi, conform unui studiu ManPower Group din 2016. Acest lucru se întâmplă din cauza migrației populației și a lipsei profesioniștilor.

Pentru a încuraja absolvenții de liceu să investestească în continuare în dezvoltarea lor, 7 antreprenori și traineri de succes din mediul de business din România au decis să ofere 80 de burse la cursurile lor online pe teme de business și dezvoltare personală.

Călin Biriș, Eliade Rotariu, Lorand Soares Szasz, Eusebiu Burcaș, Andrei Țigănaș, Ovidiu Oltean și Zoltan Veres au dezvoltat platforme de învățare online, iar împreună, în cadrul proiectului #nuamfostde10, oferă gratuit cursuri practice în valoare totală de peste 51.000 de euro absolvenților de liceu din 2017, care nu au fost de 10 la BAC.

"Este important să respecți școala și să te străduiești să obții nota 10, dar este esențial să onorezi viața și să ai atitudinea de nota 10" - spune  Eliade Rotariu, trainer în cadrul #nuamfostde10, Senior Consultant,  Trainer - Director General, De KLAUSEN

“Am fost plecat din România crezând că aici nu se poate. Nu vreau să fiu ipocrit să spun că nu m-a ajutat plecarea în Portugalia... din contră, mi-a schimbat viața, dar se poate și în România. Vreau să văd din ce în ce mai mulți tineri care aduc valoare în țară. De aceea susțin acest proiect” – declară Lorand Soares Szasz, trainer în cadrul #nuamfostde10, antreprenor și expert în creșterea accelerată a IMM-urilor.

“Sunt așteptați să sprijine acest proiect și alți traineri care doresc să susțină mediul educațional din România. Avem nevoie de specialiști care iubesc educația pe termen lung, iar acest lucru presupune o schimbare a modului de gândire. Cu toții ar trebui să ne implicăm să sprijinim tinerii să devină profesioniști performanți” - a menționat Călin Biriș.

Pentru a putea aplica la aceste cursuri, absolvenții de liceu trebuie să îndeplinească două condiții: aceștia trebuie să fi dat BAC-ul în 2017 și să aibă media identică cu cea a trainerului pentru cursul căruia dorește să aplice. Toate cursurile sunt online și pot fi accesate oricând și de oriunde. Sunt doar 10 locuri disponibile pentru fiecare curs, de aceea cursurile vor fi oferite pe principiul primul venit, primul servit. 

Toți cei interesați, pot să aplice pe www.nuamfostde10.ro, iar cei care doresc să susțină proiectul în social media, sunt invitați să folosească hastagul #nuamfostde10, împreună cu materialele de promovare disponibile pe site.

Despre Călin Biriș

Inițiatorul proiectului, Călin Biriș, este unul dintre cei mai cunoscuți experți în Marketing Online din România, cu peste 9 ani de experiență în domeniu. În trecut a lucrat ca Director de Marketing pentru 2 dintre cele mai mari platforme online românești: Trilulilu și Zonga. În prezent este Senior Partner în agenția Loopaa Marcom din Cluj-Napoca, fondator și trainer al platformei de învățare online - Online Mastery, cel mai complex curs de marketing online de la A la Z din România, și creatorul singurei Agende de Marketing Online din România.

Tags: burse  bac  nuamfostde10  
739 vizite
Distribuie pe

Consultații de specialitate la cabinetele medicale Dr. Coica
Luni, 16 Iulie 2018
Cei mai buni medici specialişti din judeţ, dar şi de la Cluj, oferă consultaţii la cabinetele medicale Dr. Coica din Satu Mare şi Carei.   continuare

Pasionat de adrenalina? AVANTAJELE pe care CALATORIA ti le poate aduce
Vineri, 13 Iulie 2018
Iti doresti, in timp, sa vizitezi intrega lume? Ai vrea sa iesi din rutina, descoperind misterele din care este alcatuit mapamondul?   continuare

Contractiile Braxton Hicks: Tot ce trebuie sa stii despre ele
Miercuri, 11 Iulie 2018
Daca esti la prima sarcina, nu trebuie sa te panichezi in cazul in care simti anumite contractii inainte de termen.   continuare

Consultații de specialitate la cabinetele medicale Dr. Coica
Luni, 9 Iulie 2018
Cei mai buni medici specialişti din judeţ, dar şi de la Cluj, oferă consultaţii la cabinetele medicale Dr. Coica din Satu Mare şi Carei.   continuare

La ce sa fii atent atunci cand cumperi o masina second-hand?
Luni, 9 Iulie 2018
Decizia de a achizitiona un autoturism poate sa fie una foarte buna sau poate sa genereze o multime de probleme.   continuare