Locale Altele
Luni, 24 Septembrie 2018
Luni, 24 Sept 2018
LocaleSportAlteleAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Tu știi care sunt cele 3 sfaturi PRACTICE și SĂNĂTOASE pentru amenajarea camerei copilului?
SM Online  - Vineri, 23 Martie 2018

Odată ce copilul tău a crescut și se pregătește pentru a merge la școală, se impun câteva schimbări în camera sa, pentru a o face mult mai practică și accesibilă nevoilor sale.

Investește eficient în mobilă, în obiecte decorative  și în accesorii pentru a nu fi nevoie să revii asupra design-ului peste puțini ani, atunci când va ajunge adolescent.

Fiindcă cel mic trece acum într-o nouă etapă a vieții, trebuie să fii conștient de intimitatea de care are nevoie, de spațiul care devine crucial pentru a-și mainifesta personalitatea și de mobila care să se potrivească. De aceea, în reamenajarea camerei sale este bine să ții cont și de gusturile lui, dar și de câteva sfaturi practice și recomandate pentru sănătatea sa.

Iată care sunt cele 3 recomandări pentru o reamenajare eficientă a camerei copilului:

1. Regândește amplasamentul, dar și întrebuințarea mobilei. Cu siguranță, este nevoie de un pat nou, mult mai încăpător și comod, motiv pentru care trebuie să alegeți împreună și cu grijă salteaua. Pentru eficientizarea spațiului de depozitare, intra pe site-ul www.mobiladmd.ro, unde găsești mobilă cu design modern și util camerelor în care este nevoie de mai multe dulapuri, sertare și etajere pentru haine, umerașe și cărți. În schimb, mobila nu trebuie să ocupe prea mult spațiu din cameră. Alege doar strictul necesar și lasă-i copilului tău loc pentru depozitare și pentru a decora după bunul plac.

2. Accesorizarea camerei este la fel de importantă. Pentru a da personalitate, alegeți împreună un scaun special destinat camerelor de copii, pe care îl poți comanda de pe https://www.mobiladmd.ro/21-scaun-birou-copii, o bibliotecă și suporturi pentru cărți, reviste și jucării. Evită, totuși, să aplasezi în cameră un televizor și calculatorul celui mic. Pentru a nu îi pune în pericol sănătatea, optează pentru un laptop, pe care să-l poți lua din încăpere înainte de ora de culcare. În schimb, îndeamnă-l să opteze pentru imagini și posetere cu eroii preferați ori pentru jucării și jocuri destinate vârstei sale.

3. Pe lângă toate acestea, protejarea sănătății sale rămâne o prioritate. De aceea, ai grijă la ce fel de perdele sau jaluzele alegi. Lasă cât mai multă lumină naturală să pătrundă pe ferestre și amplasează biroul strategic.

Plantele de interior sunt la fel de utile într-o cameră în care copilul își petrece mare parte din timp, pentru a reîmprospăta permanent aerul.

Puteți transforma amenajarea casei într-o joacă și într-o ocazie excelentă pentru a petrece timp împreună. La final, te poți bucura alături de copilul tău de un rezultat excelent și mulțumitor pentru amândoi. 

1333 vizite
Distribuie pe

Trei intrebari ce trebuie sa le puneti unui contabil inainte de a incheia un contract
Luni, 24 Septembrie 2018
Care este cel mai bun mod de a va contacta si cat de des trebuie sa fim in legatura? Acest lucru poate parea o intrebare prea simpla, dar comunicarea clara, eficienta si frecventa este cheia unei relatii sanatoase si benefice cu contabilul dumneavoastra.   continuare

Gothaer te indeamna sa fii responsabil
Joi, 20 Septembrie 2018
Desi oamenii refuza, de regula, sa se gandeasca la cele mai grave scenarii, trebuie sa fii constient de faptul ca esti raspunzator pentru toate actiunile tale.   continuare

Gazda ideala? Iata cateva REGULI IMPORTANTE de servire a mesei!
Vineri, 14 Septembrie 2018
Bunele maniere ale unei persoane se citesc in fiecare gest pe care aceasta il face. Ideal este ca, in societate, comportamentul tau sa fie unul elegant si demn, indiferent de situatie.   continuare

Sporeste confortul masinii tale cu cele mai practice electrice auto de la Autolux.ro
Vineri, 7 Septembrie 2018
Transportul a jucat un rol important pentru omenire inca din cele mai vechi timpuri, astfel ca inca din cele mai vechi timpuri oamenii au cautat diverse cai prin care sa eficientizeze acest lucru.   continuare

Importanta camioanelor si a intretinerii regulate a acestora
Vineri, 7 Septembrie 2018
Lumea si in general tot ceea ce ne inconjoara evolueaza astazi intr-un ritm foarte rapid, fapt pentru care in mod periodic putem observa cum accesul nostru la diverse tehnologii moderne se diversifica destul de mult.   continuare