Locale Altele
Miercuri, 8 Iulie 2020
Mie, 8 Iul 2020
LocaleSportAlteleAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Te gândești la achiziționarea unui șemineu? Vezi ce spun specialiștii
SM Online  - Joi, 3 Mai 2018

Propunerea acestui articol este îndreptarea spre șeminee de calitate, montate de specialiști în domeniu. Citind acest articol și luând în considerare sfatul de a achiziționa un șemineu, nu vei econonomisi doar bani, ci vei reuși să îți faci casa caldă și confortabilă întreaga în multe sezoane reci de acum încolo.

Rolul pe care îl are un semineu satu mare în crearea ambianței este definitoriu - armonia și pacea din propria locuință sunt motive suficiente ca dorința de a ajunge acasă să fie tot mai mare. Aceasta este ținta principală pentru care mulți oameni aleg să își construiască un șemineu decorativ pe lemne.  Capacitatea șemineului de a încălzi o locuință întreagă este o altă țintă importantă a doritorilor unei astfel de alegeri. Căldura se poate transfera din șemineu fie prin tubulatură izolată, fie prin calorifere, după preferința clientului, în funcție de tipul de focar ales.

Focarele sunt prevăzute cu sticlă ceramică refractară, rezistentă la termperaturi de 800ºC. Consumul de lemne este redus cu ajutorul clapetei de tiraj, pentru că aceasta împiedică solicitarea la maximum a focarului și consumul exagerat de lemne, prelungindu-i durata de viață. Clapeta de reglare a tirajului cunoscută și sub denumirea de subar ce se folosește pentru reglarea tirajului de fum la șemineele, sobele sau centralele pe lemne. Această piesă se montează la evacuarea camerelor de ardere care nu sunt dotate cu aceasta opțiune din fabrica, deși în multe cazuri este una necesară. Un montaj corespunzător al clapetei va crește eficiența termică, reducând considerabil consumul de lemne.

Opțional, șemineul se poate dota cu un record pentru admisia aerului din exterior. Acesta crește randamentul, desfășoară o ardere mai completă și nu consumă oxigenul încăperii. Timpul necesar încălzirii este economisit datorită lamelelor, care absorb un volum mare de aer, comparativ cu produse similare.

Specialiștii de la PEFOC, grup din care face parte și echipa www.semineesatumare.ro, reușesc să găsească de fiecare dată cele mai bune combinații între plăcerea de a contempla focul, eficiența energetică și protecția mediului. Ideale pentru orice spațiu focarele celor de la Șeminee Satu Mare si și PEFOC.ro se remarcă atât prin dimensiunile impresionante, cât și prin design-ul exclusiv, care îndeplinește cele mai exigente standarde. Cu o gamă bogată de focare, cu o tehnologie avansată de fabricare și un foarte bun raport calitate preț, un focar semineu din fontă sau oțel cu șamotă este ideal pentru un șemineu clasic, rustic sau modern. Grupul PEFOC.ro și-a făcut loc pe piață și a rezistat atât de bine în timp. Cine alege să lucreze cu profesioniști beneficiează și de consultanță gratuită, garanție între 5 și 10 ani și livrarea gratuită în întreaga țară.

Şemineele sunt elemente importante pentru orice casă, aşa că alegerea lor este destul de dificilă. Pentru a nu da greş în alegerea focarului și a şemineului potrivit, trebuie să ţinem cont de părerea specialiştilor în domeniu. Caracterizate prin calitate, durabilitate focarele de la Șeminee Satu Mare sunt alegerea potrivită din toate punctele de vedere. Alege profesionalismul și caută în gama diversificată fie șemineul clasic pe lemne, fie un termosemineu, șeminee cu bioetanol, sobe pe lemne, coș de fum ceramic rezistent în timp, șeminee pe gaz, și diverse accesorii.

1858 vizite
Distribuie pe