Locale Altele
Duminica, 17 Ianuarie 2021
Dum, 17 Ian 2021
LocaleSportAlteleAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Cele mai captivante poveșți ale Câștigătorilor din Comunitatea Jucătorilor Români la Cazinourile online
SM Online  - Marti, 8 Mai 2018

Câștigarea unui jackpot sau a unui premiu consistent la unul dintre jocurile ca la aparate reprezintă nu doar o bucurie a celui care a reușit, ci și un imbold pentru întreaga comunitate de jucători români din lumea jocurilor 77777.

Mulți dintre câștigătorii la jocuri la aparate preferă să rămână anonimi, dar, din când în când poveștile succesului lor sunt povestite în comunitățile online din care fac parte.

Câștigurile în bani reali nu sunt posibile la www.jocuricalaaparate.biz de aceea, pentru a câștiga bani reali, jucați la jocuri aparate 77777 din cazinourile românești care sunt licențiate!

Super câștig la un super joc ca la aparate: Age of Gods!

Cazinoul online Max Bet a acordat jackpotul pentru jocul Age of Gods unei jucătoare române, care a jucat la acest cazinou recunoscut pentru jocurile ca la aparate de calitate, suma modică de 10 Ron. Astfel, cu doar 10 Ron, câștigătoarea a obținut suma de 141.278,63 Ron.

Ceea ce este și mai interesant este faptul că această jucătoare de jocuri aparate nu a avut nevoiedecât de aproximativ 50 de minute pentru a obține acest câștig. De aceea, jocurile la aparate disponibile în cadrul cazinourilor online licențiate le oferă tuturor jucătorilor șanse egale de câștig. Ceea ce înseamnă că și tu poți fi următorul câștigător la oricare dintre aceste jocuri ca la păcănele cu jackpoturi progresive!

Raging Rhino și câștigul de peste 16,500 Euro al unui român la păcănele 77777!

O altă poveste interesantă este cea a unui jucător român, pasionat de jocuri cu aparate, care a ales cazinoul online Netbet pentru a juca. Acesta a prins un câștig de peste 16,500 Euro la jocul ca la aparate Raging Rhino, unde a pornit cu o miză de 300 Ron. Șansa i-a surâs, astfel că îndoar 7-8 minute câștigul din bancă ajunsese la peste 4000 Ron. Reușind o serie fantastică de free spins, acesta a activat runda bonus și a reușit să câștige peste 16,500 Euro. Netbet este recunoscut drept unul dintre cazinourile online care le oferă jucătorilor rotiri gratuite pentru multe jocuri ca la aparate 77777, așa că poți să fii chiar tu cel care obține următorul jackpot!

Abia s-a înregistrat și a câștigat peste 36,000 Euro la jocul ca la aparate Fruits Kingdom!

Tot de la Netbet provine și această istorisire, câștigătorul, de data aceasta, reușind obținerea sumei de peste 36,000 Euro, fiind activ de foarte puțin timp. Mihai Croitoru este jucătorul de jocuri ca la aparate ce prefer sloturile EGT, așa că unul dintre jocurile aparate încercate a fost Fruits Kingdom.

Deși abia trecuse de procedura de înregistrare și obținuse bonusul de bun venit oferit de către cazinou, acesta și-a încercat șansa la unul dintre cele mai explozive jocuri la aparate, iar câștigul nu a întârziat să apară. Pentru cei care preferă jocurile ca la aparate gratis, Netbet oferă acces la acestea pe bani virtuali, iar mai târziu, poți juca și pe bani reali!

Șansele cele mai mari de câștig la jocurile ca la aparate 77777

Cele mai mari câștiguri înregistrate la jocuri aparate online până în prezent sunt de aproximativ 18 milioane Euro la jocurile 77777 Mega Moolah și Mega Fortune. Pe următoarele locuri se clasează The Dark Knight, Jackpot Giant și Hall of Gods (peste 7, 5 milioane de Euro). Joacă online toate aceste jocuri ca la aparate 77777 sau alege-ți un alt joc de casino favorit (poker ca la aparate, de exemplu) și scrie-ți și tu povestea câștigătoare!

2150 vizite
Distribuie pe