Locale Altele
Luni, 20 August 2018
Luni, 20 Aug 2018
LocaleSportAlteleAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Concluzii dupa Caraibbean Gaming Show & Summit 2018
SM Online  - Vineri, 18 Mai 2018

In colaborare cu Gaming Association of Mexico, CGS Group a organizat, in perioada 26-27 aprilie 2018, cea de-a 8-a editie a Caraibbean Gaming Show & Summit, eveniment ce a reunit reprezentanti ai autoritatilor de relementare din zona, operatori de jocuri de noroc, specialisti in combaterea spalarii de bani si a infractiunilor financiare, specialisti CSR (Corporate Social Responsibility), furnizori de echipamente si solutii in industrie.

Evenimentul a avut loc la Iberostar All Inclusive Resort & Convention Center din Cancun, Mexic, statiune balneoclimaterica de pe tarmul Golfului Mexic si reper in industria cazinourilor din Peninsula Yucatan. Hotelul este un luxos complex de 5 stele , situat pe una dintre cele mai frumoase plaje din statiune. Aflat la doar 15 minute de aeroport, acesta pune la dispozitia doritorilor un centru de conferinte cu trei sali spectaculoase cu vedere la ocean, restaurante cu specific local si international si posibilitati de relationare.

Evenimentul a avut ca tinta conlucrarea intre actorii industriei jocurilor de noroc, autoritatile de reglementare si guvern pentru a face din piata mexicana una dintre cele mai mari si reglementate piete din zona, dar si reglementarile, oportunitatile si deschiderea pietelor in tarile din zona Caraibilor.

Un alt punct important pe ordinea de zi a fost si modul in care industria jocurilor de noroc va influenta turismul in zona. In acest scop, Mexicul intentioneaza ca in cativa ani sa permita constructia a 25 de cazinouri , dupa ce la inceputul deceniului a inchis 100 de locatii in care se desfasurau activitati in domeniul gambling-ului, in tentativa de a combate spalarea de bani.

Cum in zona exista numeroase tari cu un regim fiscal asociat paradisurilor fiscale, iar jocurile de noroc prolifereaza in zona neagra a economiei, guvernele incearca sa creeze conditii legale pentru desfasurarea acestora, astfel incat de dezvoltarea segmentului sa beneficieze si bugetele de stat.

Desi in zona Caraibilor se afla peste 100 de cazinouri, domeniul este unul cu mari posibilitati de dezvoltare, pariurile sportive si cazinourile online incepand sa-si gaseasca locul in din ce in ce mai multe state.

In ziua care a precedat conferinta s-au disputat doua workshop-uri cu temele:,, Abordarea bazat ape risc- Programul PLATF in cazinourile mici si medii” si ,,Trucuri avansate si inselatorii combatute de profesionistii din cazinourile din Caraibe si America de Sud”.

Prima zi a fost dedicata conferintelor legate de realitatile, schimbarile si perspectivele in piata mexicana a jocurilor de noroc, atragerii de clienti care folosesc ca metode de plata criptomonedele, adaptarea loteriilor in era digitala si schimbarilor in reglementarea jocurilor online.

In ultima zi a conferintei au fost abordate dezvoltarea programelor de afiliati, inovatiile in Fantasy Sports si pariuri sportive, oportunitati pentru operatorii care vor sa intre pe piata sud-americana, jocul responsabil in eSports, iGaming, loterii si cazinourile traditionale. Nu au fost uitate masurile de combatere a fraudelor financiare, implementarea proiectelor CSR si a diversitatii si incluziunii sociale in industrie.

La aceasta conferinta au participat reprezentanti ai unor companii care isi desfasoara activitatea si in Romania: Betradar, iGaming Academy, Microgaming, Baum Games sau EGT Interactive.

Conferinta a evidentiat faptul ca industria jocurilor de noroc si turismul pot sustine economille locale prin locurile de munca pe care le pun la dispozitie, prin atragerea mai multor turisti, prin atragerea turistilor cu venituri mari si prin taxele si impozitele pe care le pot aduce bugetelor de stat si locale.

1401 vizite
Distribuie pe

Invitatiile pentru evenimentele deosebite din viata ta: detalii esentiale pentru a face o alegere inspirata!
Sambata, 18 August 2018
De-a lungul vietii, cu totii ne confruntam cu organizarea a doua momente cheie pentru fiecare dintre noi: nunta si, ulterior, botezul primului copil.   continuare

Afla care sunt marturiile de botez deosebite in sezonul acesta
Vineri, 17 August 2018
Venirea unui copil in viata ta este un moment special, iar botezul este nu numai un gest crestin, dar si un eveniment prin care se sarbatoreste marirea familiei.   continuare

Petrecere in familie? Iata cum organizezi un eveniment reusit!
Marti, 14 August 2018
Stii deja ca intalnirile si petrecerile in familie sunt unele dintre cele mai amuzante si interesante experiente, mai ales atunci cand nu lipseste niciun membru, indiferent de varsta.   continuare

Cum sa-ti cresti afacerea cu ajutorul cadourilor
Marti, 7 August 2018
Traim intr-o lume competitiva, iar pentru a avea succes, diferentierea este un factor esential si totodata dificil.   continuare

Consultații de specialitate la cabinetele medicale Dr. Coica
Marti, 31 Iulie 2018
Cei mai buni medici specialişti din judeţ, dar şi de la Cluj, oferă consultaţii la cabinetele medicale Dr. Coica din Satu Mare şi Carei.   continuare