Locale Altele
Luni, 18 Iunie 2018
Luni, 18 Iun 2018
LocaleSportAlteleAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Concluzii dupa Caraibbean Gaming Show & Summit 2018
SM Online  - Vineri, 18 Mai 2018

In colaborare cu Gaming Association of Mexico, CGS Group a organizat, in perioada 26-27 aprilie 2018, cea de-a 8-a editie a Caraibbean Gaming Show & Summit, eveniment ce a reunit reprezentanti ai autoritatilor de relementare din zona, operatori de jocuri de noroc, specialisti in combaterea spalarii de bani si a infractiunilor financiare, specialisti CSR (Corporate Social Responsibility), furnizori de echipamente si solutii in industrie.

Evenimentul a avut loc la Iberostar All Inclusive Resort & Convention Center din Cancun, Mexic, statiune balneoclimaterica de pe tarmul Golfului Mexic si reper in industria cazinourilor din Peninsula Yucatan. Hotelul este un luxos complex de 5 stele , situat pe una dintre cele mai frumoase plaje din statiune. Aflat la doar 15 minute de aeroport, acesta pune la dispozitia doritorilor un centru de conferinte cu trei sali spectaculoase cu vedere la ocean, restaurante cu specific local si international si posibilitati de relationare.

Evenimentul a avut ca tinta conlucrarea intre actorii industriei jocurilor de noroc, autoritatile de reglementare si guvern pentru a face din piata mexicana una dintre cele mai mari si reglementate piete din zona, dar si reglementarile, oportunitatile si deschiderea pietelor in tarile din zona Caraibilor.

Un alt punct important pe ordinea de zi a fost si modul in care industria jocurilor de noroc va influenta turismul in zona. In acest scop, Mexicul intentioneaza ca in cativa ani sa permita constructia a 25 de cazinouri , dupa ce la inceputul deceniului a inchis 100 de locatii in care se desfasurau activitati in domeniul gambling-ului, in tentativa de a combate spalarea de bani.

Cum in zona exista numeroase tari cu un regim fiscal asociat paradisurilor fiscale, iar jocurile de noroc prolifereaza in zona neagra a economiei, guvernele incearca sa creeze conditii legale pentru desfasurarea acestora, astfel incat de dezvoltarea segmentului sa beneficieze si bugetele de stat.

Desi in zona Caraibilor se afla peste 100 de cazinouri, domeniul este unul cu mari posibilitati de dezvoltare, pariurile sportive si cazinourile online incepand sa-si gaseasca locul in din ce in ce mai multe state.

In ziua care a precedat conferinta s-au disputat doua workshop-uri cu temele:,, Abordarea bazat ape risc- Programul PLATF in cazinourile mici si medii” si ,,Trucuri avansate si inselatorii combatute de profesionistii din cazinourile din Caraibe si America de Sud”.

Prima zi a fost dedicata conferintelor legate de realitatile, schimbarile si perspectivele in piata mexicana a jocurilor de noroc, atragerii de clienti care folosesc ca metode de plata criptomonedele, adaptarea loteriilor in era digitala si schimbarilor in reglementarea jocurilor online.

In ultima zi a conferintei au fost abordate dezvoltarea programelor de afiliati, inovatiile in Fantasy Sports si pariuri sportive, oportunitati pentru operatorii care vor sa intre pe piata sud-americana, jocul responsabil in eSports, iGaming, loterii si cazinourile traditionale. Nu au fost uitate masurile de combatere a fraudelor financiare, implementarea proiectelor CSR si a diversitatii si incluziunii sociale in industrie.

La aceasta conferinta au participat reprezentanti ai unor companii care isi desfasoara activitatea si in Romania: Betradar, iGaming Academy, Microgaming, Baum Games sau EGT Interactive.

Conferinta a evidentiat faptul ca industria jocurilor de noroc si turismul pot sustine economille locale prin locurile de munca pe care le pun la dispozitie, prin atragerea mai multor turisti, prin atragerea turistilor cu venituri mari si prin taxele si impozitele pe care le pot aduce bugetelor de stat si locale.

1225 vizite
Distribuie pe

Cat de importanta este inspectia semineelor pe gaz?
Joi, 14 Iunie 2018
Semineele pe gaz necesita o inspectie anuala pentru o functionare corecta si siguranta maxima. Aceasta este o practica foarte importanta, pe care, din pacate multi o ignora.   continuare

SURPRINZATOR! Iata cum s-au pregatit romanii pentru canicula din aceasta vara
Miercuri, 13 Iunie 2018
Vara anului 2018 va aduce o serie de surprize romanilor, ce trebuie sa se pregateasca pentru variatii termice, dar si pentru canicula si temperaturi peste medie.   continuare

Afla tot ce trebuie sa stii despre sistemul de climatizare al casei!
Marti, 12 Iunie 2018
Odata cu venirea sezonului cald si al temperaturilor ridicate care provoaca, inca din primele saptamani de vara, un disconfort terminc accentuat, este timpul sa iei anumite masuri pentru a-ti crea atmosfera dorita in propria ta locuinta.   continuare

Cum alegi anvelopele de vară în trei pași simpli?
Marti, 12 Iunie 2018
Deși nu există o sancțiune legală pentru cei care nu folosesc cauciucuri de vară, un șofer conștiincios știe că pentru a putea conduce în siguranță, are nevoie de cele mai bune anvelope de vară.   continuare

Alege șemineul modern pentru interioare deosebite
Luni, 4 Iunie 2018
Tot ceea ce ne înconjoară se schimbă de la an la an. De la modă și tendințe, inclusiv designul interior care nu face excepție și surprinde din ce în ce mai mult.   continuare