Locale Altele
Luni, 18 Iunie 2018
Luni, 18 Iun 2018
LocaleSportAlteleAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Alege șemineul modern pentru interioare deosebite
SM Online  - Luni, 4 Iunie 2018

Tot ceea ce ne înconjoară se schimbă de la an la an. De la modă și tendințe, inclusiv designul interior care nu face excepție și surprinde din ce în ce mai mult.

Tendințele clasice au acum alternativă de modern, pentru a putea fi în pas cu cele mai pretențioase cerințe. Și pentru doritorii de șeminee, care stau la bloc sau au ales un design modern pentru locuința lor, piața de șeminee vine cu noi opțiuni, și anume șemineele moderne.

Atunci când spunem şemineu clasic, ne referim la semineu pe lemne, iar când spunem şeminee moderne, ne referim la bioșeminee şi şeminee electrice sau șeminee decorative. De ce au ales profesioniștii de la Șeminee Sibiu să țină cont de schimbările pieței și de nevoia de a face din locul unde șemineul este amplasat, un loc de poveste și să adapteze atât de mult șemineul clasic?

„În primul rând, noi respectăm clientul, iubim ceea ce facem și ne plac provocările. Un șemineu poate fi o investiție pe viață, durata de functionare depinde de modul de exploatare, și de aceea noi vrem ca un șemineu să fie ca un întreg al casei, să fie compatibil, să se identifice cu personalitatea clientului. Lucrările pe care noi le realizăm poartă amprenta profesionalismului”.

Un șemineu aduce casei plusul de care aceasta are nevoie. Fie că vorbim despre un șemineu modern sau despre unul vintage, el aduce căldura sufletească, dar și fizică. Putem amenaja în livingul casei un șemineu de dimensiuni mari, iar în dormitor putem avea un șemineu mic și frumos.

Designul modern suportă schimbări într-un ritm uimitor deoarece designerii urmăresc să creeze decoruri confortabile şi practice, care să corespundă cât mai bine stilului de viaţă actual. Iar șemineele au fost și ele pe lista de obiecte folosite pentru a crea acest design modern, care se vrea tot mai mult în locuințele din zilele noastre. Șemineul a ajuns să fie disponibil în diverse forme de design şi stilizare devenind un decor favorit pentru locuinţă. 

„Ne-am menținut pe piață datorită calității produselorși a clienților multumiți de serviciile noastre și a recomandărilor acestora. De aceea, indiferent de mărimea comenzii, clientul este tratat cu aceeași promptitudine, seriozitate, respect și amabilitate”.

Pentru orice altă curiozitate sau întrebare, Șeminee Sibiu vă așteaptă să vă răspundă și să vă ofere cei mai buni specialiști, dar și cele mai calitative materiale pentru construirea unei sobe sau a unui termosemineu.

Transportul este gratuit în orice oraș al țării, iar pe lângă consultanța gratuită în vederea celei mai bune alegeri a focarului, îți punem la dispoziție o gamă largă de șeminee lemne, coșuri de fum, soba pe lemne și diverse accesorii.

Alege înțelept, alege calitate, confort și profesionalism! Contactează acum echipa de specialiști de la Sibiu!

Tags: seminee  sibiu  clasic  modern  
557 vizite
Distribuie pe

Cat de importanta este inspectia semineelor pe gaz?
Joi, 14 Iunie 2018
Semineele pe gaz necesita o inspectie anuala pentru o functionare corecta si siguranta maxima. Aceasta este o practica foarte importanta, pe care, din pacate multi o ignora.   continuare

SURPRINZATOR! Iata cum s-au pregatit romanii pentru canicula din aceasta vara
Miercuri, 13 Iunie 2018
Vara anului 2018 va aduce o serie de surprize romanilor, ce trebuie sa se pregateasca pentru variatii termice, dar si pentru canicula si temperaturi peste medie.   continuare

Afla tot ce trebuie sa stii despre sistemul de climatizare al casei!
Marti, 12 Iunie 2018
Odata cu venirea sezonului cald si al temperaturilor ridicate care provoaca, inca din primele saptamani de vara, un disconfort terminc accentuat, este timpul sa iei anumite masuri pentru a-ti crea atmosfera dorita in propria ta locuinta.   continuare

Cum alegi anvelopele de vară în trei pași simpli?
Marti, 12 Iunie 2018
Deși nu există o sancțiune legală pentru cei care nu folosesc cauciucuri de vară, un șofer conștiincios știe că pentru a putea conduce în siguranță, are nevoie de cele mai bune anvelope de vară.   continuare

Consultații de specialitate la cabinetele medicale Dr. Coica
Luni, 4 Iunie 2018
Cei mai buni medici specialişti din judeţ, dar şi de la Cluj, oferă consultaţii la cabinetele medicale Dr. Coica din Satu Mare şi Carei.   continuare