Locale Altele
Luni, 20 August 2018
Luni, 20 Aug 2018
LocaleSportAlteleAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Alege șemineul modern pentru interioare deosebite
SM Online  - Luni, 4 Iunie 2018

Tot ceea ce ne înconjoară se schimbă de la an la an. De la modă și tendințe, inclusiv designul interior care nu face excepție și surprinde din ce în ce mai mult.

Tendințele clasice au acum alternativă de modern, pentru a putea fi în pas cu cele mai pretențioase cerințe. Și pentru doritorii de șeminee, care stau la bloc sau au ales un design modern pentru locuința lor, piața de șeminee vine cu noi opțiuni, și anume șemineele moderne.

Atunci când spunem şemineu clasic, ne referim la semineu pe lemne, iar când spunem şeminee moderne, ne referim la bioșeminee şi şeminee electrice sau șeminee decorative. De ce au ales profesioniștii de la Șeminee Sibiu să țină cont de schimbările pieței și de nevoia de a face din locul unde șemineul este amplasat, un loc de poveste și să adapteze atât de mult șemineul clasic?

„În primul rând, noi respectăm clientul, iubim ceea ce facem și ne plac provocările. Un șemineu poate fi o investiție pe viață, durata de functionare depinde de modul de exploatare, și de aceea noi vrem ca un șemineu să fie ca un întreg al casei, să fie compatibil, să se identifice cu personalitatea clientului. Lucrările pe care noi le realizăm poartă amprenta profesionalismului”.

Un șemineu aduce casei plusul de care aceasta are nevoie. Fie că vorbim despre un șemineu modern sau despre unul vintage, el aduce căldura sufletească, dar și fizică. Putem amenaja în livingul casei un șemineu de dimensiuni mari, iar în dormitor putem avea un șemineu mic și frumos.

Designul modern suportă schimbări într-un ritm uimitor deoarece designerii urmăresc să creeze decoruri confortabile şi practice, care să corespundă cât mai bine stilului de viaţă actual. Iar șemineele au fost și ele pe lista de obiecte folosite pentru a crea acest design modern, care se vrea tot mai mult în locuințele din zilele noastre. Șemineul a ajuns să fie disponibil în diverse forme de design şi stilizare devenind un decor favorit pentru locuinţă. 

„Ne-am menținut pe piață datorită calității produselorși a clienților multumiți de serviciile noastre și a recomandărilor acestora. De aceea, indiferent de mărimea comenzii, clientul este tratat cu aceeași promptitudine, seriozitate, respect și amabilitate”.

Pentru orice altă curiozitate sau întrebare, Șeminee Sibiu vă așteaptă să vă răspundă și să vă ofere cei mai buni specialiști, dar și cele mai calitative materiale pentru construirea unei sobe sau a unui termosemineu.

Transportul este gratuit în orice oraș al țării, iar pe lângă consultanța gratuită în vederea celei mai bune alegeri a focarului, îți punem la dispoziție o gamă largă de șeminee lemne, coșuri de fum, soba pe lemne și diverse accesorii.

Alege înțelept, alege calitate, confort și profesionalism! Contactează acum echipa de specialiști de la Sibiu!

Tags: seminee  sibiu  clasic  modern  
1029 vizite
Distribuie pe

Invitatiile pentru evenimentele deosebite din viata ta: detalii esentiale pentru a face o alegere inspirata!
Sambata, 18 August 2018
De-a lungul vietii, cu totii ne confruntam cu organizarea a doua momente cheie pentru fiecare dintre noi: nunta si, ulterior, botezul primului copil.   continuare

Afla care sunt marturiile de botez deosebite in sezonul acesta
Vineri, 17 August 2018
Venirea unui copil in viata ta este un moment special, iar botezul este nu numai un gest crestin, dar si un eveniment prin care se sarbatoreste marirea familiei.   continuare

Petrecere in familie? Iata cum organizezi un eveniment reusit!
Marti, 14 August 2018
Stii deja ca intalnirile si petrecerile in familie sunt unele dintre cele mai amuzante si interesante experiente, mai ales atunci cand nu lipseste niciun membru, indiferent de varsta.   continuare

Cum sa-ti cresti afacerea cu ajutorul cadourilor
Marti, 7 August 2018
Traim intr-o lume competitiva, iar pentru a avea succes, diferentierea este un factor esential si totodata dificil.   continuare

Consultații de specialitate la cabinetele medicale Dr. Coica
Marti, 31 Iulie 2018
Cei mai buni medici specialişti din judeţ, dar şi de la Cluj, oferă consultaţii la cabinetele medicale Dr. Coica din Satu Mare şi Carei.   continuare