Locale Altele
Miercuri, 20 Februarie 2019
Mie, 20 Feb 2019
LocaleSportAlteleAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
5 sfaturi utile daca vrei un șemineu de calitate
SM Online  - Sambata, 30 Iunie 2018

Atunci când ești în căutarea șemineului perfect (pentru tine și familia ta) e bine să începi această căutare pregătit: să știi dinainte la ce ar trebui să te uiți când vei alege din mulțimea de modele de șeminee prezente astăzi pe piață și să ai în minte o listă de întrebări.


Dar cel mai important lucru e să ceri sfaturile de care ai nevoie oamenilor specializați, care se ocupă exclusiv cu producerea de șeminee, pentru că ei sunt cei care pot face cele mai bune recomandări și cele mai bune lucrăride o de calitate superioară.

Mai jos avem 5 sfaturi de care trebuie să ții cont:

1. Șemineul trebuie să fie proiectat corect:

Pentru ca un șemineu sau o soba să fie perfect funcționale, proiectarea și instalarea lui trebuie făcute încă de la început, în așa fel încât să i se poată asigura tirajul necesar și a i se construi traseul de evacuare a fumului. Pozitionarea șemineului în cameră este și ea foarte importantă, pentru că va influența în mod decisiv instalarea mobilierului și alegerea stilului decorativ .

2. Șemineul trebuie să fie făcut din materiale corespunzătoare, cu toate elementele necesare:

Materialele folosite în construcția șemineelor trebuie să fie potrivite, pentru că ele vor forma un sistem care operează cu temperaturi extreme. Nu trebuie să reziste doar în condiții standard, ci și în situații extraordinare. Pe lângă riscul de siguranță, contează și dacă se vor uza în timp sau nu. Un focar semineutrebuie să fie racordat la aer proaspăt pentru a nu consuma oxigenul din încăperea în care este poziționat, hota de convecție a şemineului să fie construită din material termoizolant performant, racordarea focarului la coşul de fum să se realizeze cu elemente din materiale dedicate şi coliere termorezistente, grilele pentru evacuarea aerului cald precum şi cele de admisie a aerului rece în hota de convecție să fie corespunzatoare puterii calorice a focarului. Aceste elemente sunt necesare pentru funcționarea sigură şi corectă a şemineului.

3. Design-ul trebuie să fie pe placul tău pentru că tu ești clientul:

Este foarte important ca șemienul să ofere un design care să fie în asentimentul tău. Finalizarea designului se realizează pas cu pas şi etapă cu etapă, împreună cu tine, în aşa fel încăt acesta să reflecte cât mai fidel dorința ta.

4. Să includă elementele de siguranță:

Detectorul de monoxid de carbon precum şi setul de admisie aer proaspăt pentru focar suntelementele de siguranță destinate pentru a oferi o funcționare sigură a şemineului din toate punctele de vedere.

5. Și foarte important e să știi că șemineul se realizează de un expert în domeniu

Faptul că apelezi la experți în domeniu îți poate oferi liniştea şi siguranța că proiectul este pe mâini bune, iar tu și familia ta veți fi în siguranță. Nici locuința ta nu va avea de suferit dacă alegi să ții cont de sfaturile lor.

Acum că știi după ce trebuie să te ghidezi dacă vrei ca șemineul ales de tine să respecte calitatea, trebuie să mai știi că astfel de șeminee se găsesc în magazinele de specialitate. Seminee Galati, parte a grupului PEFOC.ro, este un astfel de magazin, de unde poți cumpăra orice șemineu centralăsau cos de fum de calitate superiară, șeminee pe gaz sau cu bioetanol. Galați Seminee, împreună cu PEFOC.ro, reprezintă garanția că faci alegeri înțelepte!

Tags: sfaturi  utile  seminee  
1295 vizite
Distribuie pe