Locale Altele
Duminica, 5 Aprilie 2020
Dum, 5 Apr 2020
LocaleSportAlteleAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Sandu Babasan: Iti doresti un magazin online pregatit pentru provocarile din ecommerce? Iata ce ai de facut
SM Online  - Luni, 23 Iulie 2018

Ecommerce-ul sau comertul online este un domeniu care s-a dezvoltat foarte bine in ultimii ani, motiv pentru care auzim din ce in ce mai des in jurul nostru oameni care intentioneaza sa lanseze diverse proiecte online, prin care sa poata comercializa diverse servicii si produse.

Internetul are astazi un potential urias pentru comert avand in vedere ca oamenii prefera astazi sa faca cumparaturi online in detrimentul celor clasice din cadrul magazinelor fizice, avand in vedere ca nu de putine ori online-ul este mult mai practic, iar preturile sunt de cele mai multe ori, mai avantajoase.

Lansarea si propulsarea unui magazin online pe Internet insa este strict conditionata de existenta unor servicii in prealabil precum sunt cele de web hosting, inregistrare domenii sau cele de promovare. Mai mult decat atat, pentru a putea functiona in mod corespunzator, un site necesita totodata si o platforma ecommerce, daca vorbim despre magazine online.

Utilizatorii au asteptari destul de mari astazi atunci cand vorbim despre functionalitatea unui magazin online, astfel ca, in contextul dat, un web master ar trebui sa faca intotdeauna cele mai bune alegeri. Alegerea unei platforme ecommerce nu ar trebui sa mai reprezinte o provocare in conditiile actuale avand in vedere ca posibilitatile in acest sens sunt multiple.

"Platformele ecommerce pot influenta foarte mult modul in care un magazin online este perceput de catre un utilizator. Daca in trecut nu se punea foarte mult accentul pe modul in care arata si functioneaza un site, astazi, lucrurile par sa fie complet opuse. Daca un site este dezorganizat, se incarca greu sau nu reuseste sa capteze atentia utilizatorului, sansele ca acesta sa paraseasca pagina sunt foarte mari. In acest sens, este necesar sa se opteze pentru o platforma ecommerce moderna si flexibila, care sa permita magazinului sa se adapteze mereu la noile tendinte din ecommerce" - au declarat reprezentati ai Blugento, o platforma ecommerce foarte bine cotata.

Alege cele mai bune servicii de web hosting si inregistrare domenii.
Unul dintre cei mai importanti pasi pe care un viitor administrator de magazin online ar trebui sa il faca este acela de a alege cele mai bune servicii de web hosting si inregistrare domenii. Aceste servicii sunt absolut indispensabile existentei si bunei functionari a unui site web, astfel ca nu trebuie facute niciun fel de compromisuri in ceea ce priveste calitatea.

Opteaza pentru o platforma ecommerce flexibila, care sa se plieze cat mai bine pe necesitatiel magazinului tau.
Pe piata exista la ora actuala o varietate de platforme ecommerce, fiecare in parte avand particularitatile propii, fapt pentru care este indicat sa se identifice care dintre platformele existente reusesc sa se plieze pe necesitatile utilizatorilor si ale magazinului. O platforma flexibila, precum este si Blugento, iti permite sa iti personalizezi magazinul exact asa cum iti doresti si in plus, vine la pachet si cu numeroase functii importante, deja integrate.

Serviciile de promovare online, o cale catre succesul afacerii tale online.
Promovarea unei afaceri online prin intermediul unor servicii specializate reprezinta una dintre cele mai simple cai catre succes. Mai exact, serviciile de SEO reprezinta o modalitate prin care site-ul tau poate obtine pozitii privilegiate in cadrul motoarelor de cautare, lucru care iti aduce in mod automat mai mult trafic organic, deci o rata de conversie mai mare.

1445 vizite
Distribuie pe