Locale Altele
Duminica, 17 Februarie 2019
Dum, 17 Feb 2019
LocaleSportAlteleAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Importdirect.ro - Reguli esentiale de curatenie pentru o baie impecabila!
SM Online  - Sambata, 28 Iulie 2018

Baia este cea mai frecventata incapare din locuinta noastra si din acest motiv, si pentru sanatatea familie noastre, trebuie sa ii acordam o atentie deosebita atunci cand o curatam.

Suprafetele cele mai periculoase din baie sunt robinetele si vasul de toaleta pe care se regasesc un numar impresionant de bacterii care, pe deasupra, se inmultesc cu o rapiditate uluitoare si ne pot dauna daca nu le eliminam.

Procesul de curatare al baii trebuie sa fie unul minutios si eficient, iar produsele pe care le utilizam trebuie sa fie calitative.

In acest sens, magazinul online Importdirect.ro iti propune o gama calitativa de produse baie, iar cele mai importante reguli de care trebuie sa tii cont in curatarea baii sunt urmatoarele:

Curata cada sau cabina de dus
Cada si cadita cabinei de dus se curata cu un produs de albire si dezinfectare catre trebuie pulverizat pe intrega suprafata si lasat sa actioneze minim 5 minute, dupa care se sterge zona cu un burete usor abraziv pentru o curatare eficienta. La final, se clateste suprafata cu apa rece din belsug. Pentru curatarea peretilor de sticla ai cabinei de dus ai nevoie de o carpa urcata din bumbac sau prosoape de hartie, in caz contrar, pe suprafata respectiva vor ramane urme inestetice.

Dezinfecteaza vasul de toaleta
Pentru vasul de toaleta, produsele de curatare tip gel sunt printre cele mai eficiente deoacere aceste curata in profunzime si ajung si in zone mai putin accesibile. Dupa aplicarea produsului dezinfectant in vasul de toaleta, foloseste-te de o perie speciala pentru a curata intreaga zona, iar apoi pune peria in compartimentul ei special in care, mare atentie, trebuie sa puneti apa si gel dezinfectant astfel inca aceasta sa nu reprezinte o sursa de germeni si bacterii.

Dezinfecteaza manerele si robinetele
La fel ca si pentru cada si cabina de dus, pe manere si robinete trebuie sa pulverizam un produs dezinfectant care trebuie sa actioneze cateva minute. Dupa ce aceasta solutie si-a facut efectul, ne folosim de o carpa curata din bumbac pentru a le sterge.

Curata chiuveta
Depunerile de sapun si pasta de dinti care se depun pe suprafata chiuvetei sunt foarte greu de indepartat daca nu o clatim dupa fiecare utilizare. Din acest motiv, un produs abraziv precum praful special de curatare al chiuvetei este cea mai buna solutie. Dupa ce ai curatat petele, pulverizeaza si dezinfectant si apoi curata chiuveta cu apa.

Ofera stralucire oglinzii
Oglinda din baie este mereu stropita cu apa, pete de sapun sau paste de dinti si pentru a o curata eficient si pentru a-i oferi stralucire, pulverizeaza lichid special pentru curatarea geamurilor si apoi sterge suprafata cu un prosop de hartie.

Spala pe jos
Ultimul pas al curateniei in baie este spalarea gresiei. Foloseste-te de un mop si detergent pentru a curata aceasta suprafata. Deschide larg fereastra de la baie sau usa pentru a aerisire rapida aceasta incapere si gata, baia poate fi utilizata fara nicio grija!

1441 vizite
Distribuie pe