Locale Altele
Joi, 20 Februarie 2020
Joi, 20 Feb 2020
LocaleSportAlteleAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Trei intrebari ce trebuie sa le puneti unui contabil inainte de a incheia un contract
SM Online  - Luni, 24 Septembrie 2018
1. Care este cel mai bun mod de a va contacta si cat de des trebuie sa fim in legatura?

Acest lucru poate parea o intrebare prea simpla, dar comunicarea clara, eficienta si frecventa este cheia unei relatii sanatoase si benefice cu contabilul dumneavoastra.

Stabiliti devreme cat de des  veti tine legatura, fie personal, telefonic sau online (prin intermediul unei aplicatii de chat video cum ar fi Skype, Google Hangouts sau Facetime). Decideti impreuna daca va veti intalni saptamanal, lunar sau trimestrial.

2. Cum ma puteti ajuta la optimizarea fiscala?

Metodele de optimizare fiscala ce le poate oferi un contabil sunt adesea motivul pentru care intreprinderile mici angajeaza in primul rand un contabil. Un contabil ar trebui sa va informeze despre deducerile fiscale de care puteti sa beneficiati si despre noile legi fiscale de care ati putea profita. Oportunitatile fiscale, cum ar fi creditul pentru cercetare si dezvoltare, deprecierea accelerata sau scutirile de taxe locale, inclusiv scutirea de taxe si granturile definitive sau creditele rambursabile, pot fi solicitate chiar ca parte a procesului de returnare fiscala. Toate aceste servicii sunt asigurate la cele mai înalte standarde din acest domeniu de Velcont, una dintre cele mai apreciate societăți de contabilitate din Satu Mare.

3. Care sunt problemele despre care ar trebui sa fiu informat  in mod continuu?

Un contabil calificat ar trebui sa va cunoasca suficient de bine pe dvs. si pe afacerea dvs. pentru a va tine la curent in mod regulat  si pentru a reactiona rapid si in mod adecvat la  o serie de factori care ar putea afecta. Contabilul dvs. ar trebui sa fie bine pregatit in mai multe discipline, incluzand, dar fara a se limita la principiile contabile general acceptate, taxele corporative si individuale si planificarea financiara.

De asemenea, acesta ar trebui sa va ofere posibilitatea de a va ajuta sa cantariti ramificatiile financiare ale anumitor decizii, cum ar fi angajarea sau nu a unui angajat cu norma intreaga sau partiala, cumpararea sau inchirierea unui spatiu de birou sau inchirierea unui automobil, etc. Contabilul dvs. ar trebui, de asemenea, sa lucreze in colaborare cu dvs. intr-un mod in care sa va usureze sa luati in considerare si sa intelegeti ce actiuni trebuie sa luati acum si in viitor, in mod ideal fara jargonul contabil confuz. Daca sunteti un administrator de firma care nu poate dezvolta acest tip de relatie cu contabilul sau, poate ar fi timpul sa cautati unul nou.

De asemenea sa aveti in vedere ca un contabil calificat poate ajuta in mod absolut pe proprietarii de intreprinderi mici sa se extinda in timp. Pentru a creste, trebuie sa incepeti cu un model financiar Nu uitati sa va actualizati planul lunar (sau sa-l intrebati pe contabil ) de rezultatele reale. Acest lucru va poate ajuta sa va concentrati asupra oportunitatilor de crestere pe piata dvs.
1902 vizite
Distribuie pe