Locale Altele
Vineri, 26 Aprilie 2019
Vin, 26 Apr 2019
LocaleSportAlteleAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Gânduri și idei puse pe hârtie, productivitate mai mare
SM Online  - Miercuri, 21 Noiembrie 2018

Oamenii au tot timpul tendința de a se gândi la lucrurile pe care urmează să le facă, la soluții pentru probleme sau chiar idei pentru task-urile viitoare.

Aici nu există o referire strictă la partea profesională, ci o trimitere și la viața de zi cu zi.

În fiecare secundă, oamenii se gândesc la ceva. Pentru a nu pierde aceste gânduri, idei, soluții este nevoie de un suport pe care să le păstrăm.

De cele mai multe ori, este ales un device, cum ar fi tableta, smartphone-ul, laptop-ul sau computer-ul. Dar există și altă variantă. Iată despre ce este vorba!

Clasic, dar eficient

Deși trăim în era tehnologiei, iar pe zi ce trece, ea avansează din ce în ce mai mult, hârtia și-a păstrat utilitatea ei și nu este încă de înlăturat. Încă se mai găsesc locuri de muncă unde scriitura se realizează pe hârtie și, mai mult decât atât, încă mai există cazuri în care oamenii își trimit scrisori. Așa că, puteți să vă folosiți de instrumentele clasice fără rușine. UNIKA este un producător notesuri și de acolo vă puteți achiziționa unul.

De la agende și notesuri, până la foaia de hârtie simplă, suporturile clasice pe care păstrăm informațiile au o serie de avantaje.

În primul rând, ele sunt foarte ușor de purtat și nu există riscul de a se întâmpla vreun accident cu acestea. Comparativ cu device-urile care sunt foarte fragile și se pot sparge într-un moment de neatenție, un notes sau orice alt suport ce cuprinde hârtia este sigur și nu vă cauzează probleme. Iată un exemplu concret! Dacă ne-am imagina că ne aflăm pe stradă, iar telefonul nostru sună și cel de la celălalt capăt al firului cere o informație notată pe un notes, este mai simplu să scoatem notesul din geantă decât un laptop pe care l-am fi putut scăpa pe jos și s-ar fi putut sparge. În plus, un notes cântărește mai puțin decât un laptop sau o tabletă.

Al doilea avantaj îl reprezintă siguranța cu care un notes păstrează informațiile. Față de o tabletă, un smartphone sau un alt device care poate pierde informațiile printr-o eroare, un notes păstrează informațiile și nu există riscul de a fi șterse.

Avantajul numărul trei este aspectul acestui accesoriu despre care am vorbit până acum. În funcție de stilul și personalitatea noastră, putem alege culoarea și modelul potrivit nouă. Iată un exemplu!

În ceea ce privește productivitatea pe care o dobândim în urma folosirii unui notes sau a oricărui alt suport de scris clasic, lucrurile sunt simple. Odată ce gândurile, soluțiile și ideile sunt păstrate în siguranță și putem reveni oricând asupra lor, șansele ca noi să fim eficienți cresc. Mai mult decât atât, putem însemna aspectele mai importante, le putem marca sau colora. Posibilitățile ca noi să reținem în acest mod mai repede sunt mai mari.

Așadar, putem spune că nu întotdeauna cele mai noi device-uri, de ultimă generație, sunt soluția perfectă. Agendele, notesurile, stickerele de hârtie și filele simple sunt încă în trend și vă puteți bucura de acest lucru.

1343 vizite
Distribuie pe