Locale Altele
Duminica, 25 August 2019
Dum, 25 Aug 2019
LocaleSportAlteleAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
O afacere dintr-un hobby
Velcont  - Joi, 6 Decembrie 2018

Sunt foarte mândru de clienții noștri. În special de cei care își transforma un hobby într-un business mai ales dacă își contruiesc acel business de la zero, reușind nu doar să aibă succes în ceea ce fac, ci și să construiască o comunitate.

Concret mă refer la clubul de tenis Match Point. Clubul este situat intr-un minunat loc lângă ștrandul municipal. Membrii clubului de tenis sunt o comunitate extrem de strânsă, până la punctul în care mulți membri se interesează în mod deosebit de deciziile de management, aproape ca și cum ar fi acționari.

Deoarece mulți membri vin aici în mod obișnuit, zi de zi, este logic să aibă un interes în a face clubul cel mai bun loc posibil. Totuși, acest lucru reflectă doar natura grijulie a majorității membrilor, deoarece oamenii aici sunt extrem de prietenoși si sociabili.

In "clubhouse"  există o terasa de iarnă recent renovată, foarte bine dotată, de asemena o terasa măricică de vară, in stil rustic, astfel construită încât vara să ferească clienții de soare. Mâncarea este bună, preparată cu grijă, deci clar e un restaurant cu grădină pe care să-l bifați.

Angajații sunt foarte amabili iar atrenorii te țin în mișcare, așa că fiecare lecție de tenis este un antrenament deosebit! Vă învață cum trebuie să țineti racheta în așa fel încât să obțineți cele mai bune rezultate și sunt foarte atenți la faptul ca fiecare elev să profite cât mai mult de plăcerea de a juca tenis.

Vă recomand să luați o lecție cu oricare antrenor al clubului. Lecția de o oră  trece repede și plecați cu niște sfaturi ușor de reținut pentru a  ține minte data viitoare când jucați. Terenurile de tenis sunt într-o stare excelentă iarna sunt acoperite și încălzite. În general, un loc minunat pentru lecțiile de începători sau avansați. Sigur plecați motivați să jucati curând din nou!

Nicolae Suciu Gyorfi
Expert contabil Velcont Satu Mare

1909 vizite
Distribuie pe