Locale Altele
Marti, 19 Octombrie 2021
Marti, 19 Oct 2021
Top 5 investitii MINIME pe care le poti face pentru a SCHIMBA aspectul locuintei tale
SM Online  - Luni, 21 Ianuarie 2019

Uneori, chiar daca ai depus destul de multe eforturi pentru a avea locuinta visurilor tale, pentru a o amenaja conform celor mai noi tendinte care sa se incadreze si sa fie in conformitate si cu preferintele personale, intervin acele situatii si momente de monotonie, care te fac sa nu te mai simti confortabil in propria casa.


Acest lucru se intampla, pentru ca oamenii simt constant nevoia de schimbare, atat in ceea ce priveste lucrurile minore, cat si cele majore din viata lor.

Iti doresti sa dai un aspect fresh locuintei tale? Vrei ca aceasta sa fie tot timpul in concordanta cu cele mai noi tendinte de amenajare, dar si cu necesitatile tale?

Iata 5 investitii minime pe care poti sa le faci pentru a obtine rezultatul dorit!

1. Descopera avantajele tapetului

Atunci cand iti doresti sa reimprospatezi designul interior al casei tale, insa nu vrei sa investesti prea multi bani, ori nu iti doresti ca procesul de renovare sa fie unul anevoios, poti apela la diferite modele de tapete pentru a schimba aspectul peretilor, pentru a aduce un aer fresh intregii locuinte.

De exemplu, specialistii recomanda folosirea tiparului de
tapet vlies, intrucat aceasta este mult mai usor de aplicat, fiind constituit din fibre textile. In plus, iti poti alege dintr-o gama vasta de modele, astfel incat sa iti poti personaliza dormitorul sau oricare alta incapere.

2.  Renunta la unele decoratiuni sau inlocuieste-le cu altele noi

Este impresionant cum simpla inlocuire a decorului poate contribui semnificativ atat la schimbarea aspectului vizual al locuintei, cat si la imbunatatirea calitatii vietii si perspectivei generale pe care o au oamenii. Nu trebuie sa iti schimbi intregul decor, ci sa mizezi pe eliminarea si/sau inlocuirea catorva elemente care pot aduce o  transformare destul de mare imaginii de ansamblu. Spre exemplu, inlocuieste pernele din living, covorul uzat cu unele noi, care sa ofere un plus de confort, pe langa un aspect elegant camerei. De asemenea, poti opta pentru elemente de sorginte romantica, precum lumanarile parfumare, aranjamente florale naturale sau artificiale, caci acestea pot conferi o cu totul alta perspectiva caminului tau. Este important totusi sa nu te abati de la anumite reguli pentru ca rezultatul final sa nu fie unul indezirabil si la fel de necesar este sa respecti anumite directive impuse de tematica stilului de amenajare stabilit anterior.


3.  Inspira-te din tehnicile feng shui

Una dintre cele mai populare metode de amenajare in stil feng shui este sa gasesti o pozitie optima pentru dispunerea corpurilor de mobilier, astfel incat sa atragi energiile pozitive in interiorul casei tale. Pe langa acest beneficiu, daca vei rearanja mobila vei putea obtine un aspect diferit fata de cel initial, facand sa para ca intraga locuinta a capatat un cu totul alt aspect. De asemenea, daca iti doresti sa descoperi mai multe taine ale stilului feng shui, in acest articol vei regasi cateva idei care s-ar putea sa iti fie pe plac.

4.  Adauga anumite pete de culoare

Poti schimba aspectul locuintei tale sau doar al unei singure camere, prin micile accente de culoare. Spre exemplu, prin simpla schimbare a draperiilor, cu unele noi, colorate sau adaugarea unui tablou care sa exprime mai multa culoare si viata aspectul oricarei camere s-ar putea imbunatati considerabil.


5.  Inlocuieste corpurile de iluminat

Un alt lucru pe care il poti face este sa inlocuiesti sursele de iluminat. Incepand de la becuri, pana la veioze, lapmadare sau orice alte accesorii ai ales initial, daca deci sa face aceasta imbunatatire, optand pentru variante mai moderne sau care sa transmita o intensitate a luminii diferita, in mod cert, intregul aspect al locuintei tale va fi unul diferit.

Asa cum ai putut observa, nu trebuie sa sa investesti sume prea mari de bani pentru a face schimbari semnificative in locuinta ta. Trebuie doar sa iti pui imaginatia la incercare si sa tii cont de preferintele personale. Tu ce metode adopti atunci cand iti doresti sa dai un nou aspect locuintei tale?

 

 

 

 

 
2214 vizite
Distribuie pe