Locale Altele
Luni, 13 Iulie 2020
Luni, 13 Iul 2020
LocaleSportAlteleAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Top sfaturi ce te pot ajuta să ai succes la cazino
SM Online  - Miercuri, 23 Ianuarie 2019

Britanicii au fost întotdeauna pasionați de jocurile de noroc, așa că probabil ar trebui să ținem și noi cont de sfaturile lor în momentul în care dorim să ne încercăm șansele la un cazinou de divertisment online sau, de ce nu, stradal.

Iată care sunt cele mai importante sfaturi propuse în cadrul unui material publicat pe site-ul mirror.co.uk, cu mențiunea că, fără o doză destul de consistentă de noroc, este destul de greu să câștigi.

 1.       Alege un singur joc (ruletă, blackjack, poker etc) și învață bine regulile, practicând pe bani virtuali suficient de mult înainte de a juca pe bani reali! Sfatul este destul de util, mai ales dacă stai să te gândești la reversul lui.

Să alegem de exemplu unul din cele mai populare jocuri de cărți. Nu poți avea șanse reale de câștig fără să știi cum să joci blackjack - când să împarți perechile, când să plusezi sau când să te oprești (să nu mai ceri carte). Cei mai buni jucători de blackjack din istoria jocului au avut cunoștințe temeinice de matematică și o memorie fantastică. 

 2.       Profită de ofertele pentru jucătorii noi! Desigur, acest sfat se referă la cazinourile online, care oferă bonusuri consistente clienților noi, dublând sau chiar triplând suma pe care aceștia o depun pentru prima oară pe site-ul respectiv. Evident, orice bonus vine la pachet cu condiții de rulaj, care diferă destul de mult de la un operator la altul, însă în toate cazurile, ai șanse mult mai mari să te alegi cu ceva câștiguri dacă citești cu atenție ce ai de făcut pentru a elibera bonusul, îți faci un plan bun (dacă nu știi cum, intră pe site-urile de specialitate și caută informații) și îl respecți până la capăt. Va fi greu, deoarece emoțiile, pozitive sau negative, pot determina cu ușurință jucătorii să se abată de la planul stabilit si să facă lucruri regretabile.

 3.       Respectă limitele pe care ți le-ai propus inițial! De cele mai multe ori, înainte de a juca la un cazino, îți fixezi o anumită limită în cazul în care nu ai parte de o zi fastă. De și mai multe ori, o depășești, iar aici încep să apară problemele. Așa că stabilește limite clare în ceea ce privește banii ce îți permiți să-i joci (pierzi) zilnic, săptămânal sau lunar și nu le depăși niciodată. Pare greu, însă odată ce te obișnuiești cu această strategie, vei avea mult mai multe șanse să prinzi și zile bune.

 4.       Nu îți forța norocul! Una din cele mai comune greșeli pe care o fac jucătorii de cazino apare, culmea, atunci când au parte de câștiguri semnificative. Un astfel de câștig te poate face să te simți invincibil, determinându-te să îți forțezi norocul în căutarea unor câștiguri și mai mari. Temperează-te imediat ce ai prins un câștig mare, ia o pauză de câteva minute și abia apoi decide ce vei face în continuare.

 5.       Poate cel mai important sfat se referă la faptul că trebuie să privești jocurile de noroc întotdeauna ca pe o modalitate de distracție, nicidecum ca pe o sursă de câștiguri. Totul este OK atunci când sumele pe care le aloci acestui gen de distracție nu depășesc 10% din veniturile tale și zilele proaste nu te afectează prea tare. 

2062 vizite
Distribuie pe