Locale Altele
Miercuri, 17 Iulie 2019
Mie, 17 Iul 2019
LocaleSportAlteleAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Fiți buni cu cei care vă servesc
Velcont  - Luni, 4 Februarie 2019

De 20 de ani practic meseria de contabil. Mulți dintre clienții noștri sunt din domeniul HORECA. In acest domeniu angajații sunt de toate  vârstele și din toate categoriile sociale. Este o muncă grea, atât din punct de vedere fizic, cât si emoțional.

Majoritatea oamenilor nu-și dau seama că angajatii din acest domeniu îi slujesc pentru că au nevoie de asta.

Este responsabilitatea lor să se asigure că sunteți bine serviți, dar când sunt tratați fără respect de la primul contact, munca lor este mult mai greu de suportat.

Ei înțeleg dacă vreun client a avut o zi proastă la slujbă și vrea doar o ceașcă de cafea fierbinte. Dar asta nu inseamna că trebuie să le faceți  rău la locul lor de muncă.

Toți avem frustrări: ba că am fost blocati în trafic, ba că a strigat șeful la noi, ba că avem probleme acasă. De exemplu, fast-food-ul nu este întotdeauna rapid, cei de acolo nu pot  să se dea peste cap ca să fiți primul servit. Deci gândiți-vă de două ori înainte de a arunca banii spre ei sau să strigați la ei.

Gândiți-vă că toți vrem să mergem fericiți la locul de muncă. Oferiți un pic de bunătate și o să primiți înzecit înapoi.

Nicolae Suciu-Gyorfi - contabil Camanasof-Velcont

1734 vizite
Distribuie pe