Locale Altele
Joi, 20 Ianuarie 2022
Joi, 20 Ian 2022
Minifarm.ro - lant de farmacii pentru care sanatatea clientilor primeaza
SM Online  - Joi, 11 Aprilie 2019

Pentru multi dintre clienti, Minifarm a devenit locul unde preturile mici sunt completate de promotii interesante.

Buna functionare a acestor farmacii a depasit granite judetului Constanta, motiv pentru care exista aproximativ 16 farmacii si in judetul Tulcea, iar planurile pentru extindere si in alte orase ale tarii exista deja.

Avantajele clientilor Minifarm

Minifarm pune mare accent pe clienti, pe oamenii care trec pragul in cautarea unui sfat pertinent. O echipa bine pregatita este oricand pregatita sa raspunda tuturor intrebarilor venite din partea acestora. Dedicarea, profesionalismul si rigoarea sunt doar cateva dintre caracteristicele esentiale ale fiecarui membru al echipei.

Mai mult decat atat, exista chiar si o platforma online de unde doritorii isi pot comanda direct acasa produsele dorite fara sa mai fie nevoie sa mai piarda timpul.

Starea de bine a romanilor reprezinta principal preocupare pentru Minifarm motiv pentru care lantul de farmacii s-a implicat in mod activ de-a lungul timpului in tot felul de campanii menite sa le atraga atentia clientilor cu privire la starea lor de sanatate. Pentru a intelege cat mai bine importanta unei bune functionari a inimii, Minifarm a oferit EKG gratuit tuturor celor care voiau sa beneficieze de acest serviciu. Rezultatele erau oferite pe loc, iar in functie de interpretare, clientul era sfatuit sa continue cercetarile mai amanuntite si sa mearga la un medic specialist.

De asemenea, a existat si o campanie pentru masurarea densitatii osoase. Femeile trecute de 40-50 de ani se confrunta cu o astfel de probleme avand in vedere dezechilibrul hormonal care exista odata cu instalarea menopauzei. Pentru a vedea care este exact volumul densitatii osoase, clientii trebuiau sa efectueze un astfel de test, un test non invaziv si complet nedureros. In doat cateva minute, pacientii cu probleme vor sti exact ce trebuie sa faca in perioada imediat urmatoare.

Sanatatea primeaza! este un fel de motto pentru lantul de farmacii Minifarm

Dincolo de preturile foarte mici, dar si campanile desfasurate pe toata perioada anului, Minifarm mai vine cu un avantaj pentru clientii sai. Acestia au la dispozitie o serie de carduri care pot fi utilizate in timpul cumparaturilor viitoare. Spre exemplu, cardul pentru junior este un card cu ajutorul caruia parintii/bunicii pot achizitiona retetele copiilor in mod absolut gratuit. Adultii nu trebuie sa isi mai faca griji legate de pretul final al medicamentelor care de cele mai multe ori era unul inaccesibil multor buzunare. De asemenea, mai exista si cardul Black 50% care permite achizitionarea produselor farmaceutice si cosmetice cu o reducere de 50%. Suna interesant, nu? Aceste discounturi se aplica in general tuturor produselor existente la raft, insa un membru al echipei poate oferi mai multe detalii.

Dupa o scurta vizita in oricare dintre farmaciile Minifarm, romanii ajung sa economiseasca o suma substantiala de bani. In plus, acestia au parte de un zambet cald si de un sfat util acordat de o persoana competenta, ceea ce este de apreciat intr-o perioada ca aceasta cand gradul de comunicare intre oamenii ajunge sa scada dramatic.

2525 vizite
Distribuie pe