Locale Altele
Duminica, 20 Octombrie 2019
Dum, 20 Oct 2019
LocaleSportAlteleAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
5 motive pentru care indragostitii cumpara cadouri personalizate
SM Online  - Joi, 18 Aprilie 2019

Primii fiori ai dragostei reprezinta de cele mai multe ori si inceputul unei frumoase povesti de viata.

Fie ca sunt la varsta adolescentei sau deja sunt adulti care isi gasesc jumatatea, cu ocazia aniversarii primelor luni de relatie sau cu ocazia sarbatorilor speciale precum Ziua Indragostitilor, Dragobete etc, acestia simt nevoia sa ofere jumatatii un cadou deosebit.

Parfumurile, florile, bomboanele de ciocolata, acele de cravata si butonii ajung la un moment dat optiuni atat de previzibile, incat nu mai sunt apreciate. Ce ar putea surprinde?

Un set de cani personalizate din care tinerii indragostiti sa isi poata sorbi cafeaua de dimineata se poate dovedi o foarte buna alegere. De asemenea, pernele personalizate sunt foarte apreciate de indragostiti indeosebi in preajma sarbatorilor precum Dragobete sau Ziua Indragostitilor.

Principalele motive pentru a alege un cadou personalizat pentru persoana iubita

1.      Cadoul personalizat este unic

Spre deosebire de inimioarele si jucariile din plus, de articolele vestimentare si chiar bijuteriile care se regasesc pe rafturile magazinelor, un cadou personalizat este special creat dupa indicatiile clientului. In plus, indragostitii risca sa isi surprinda in mod neplacut partenerii de cuplu cu un cadou banal, pe care il vor arunca pur si simplu intr-un sertar sau in sifonier.

2.      Cadoul personalizat se potriveste in orice context

O cana personalizata, spre exemplu, va putea fi folosita atat la birou, cat si acasa si poate fiun mod prin care o persoana sa isi  prezinte jumatatea in fata cunoscutilor. Indiferent de ocazie si de context, fie ca indragostitii celebreaza aniversarea relatiei sau o sarbatoare importanta, o cana personalizata denota implicare sentimentala si foarte multa iubire.

3.      Cadoul personalizat este o amintire care nu poate fi uitata

Incarcatura emotionala va fi resimtita ori de cate ori va fi folosit cadoul. In plus, acest obiect special va trezi multe emotii, amintiri si zambete.

4.      Cadoul personalizat este ideal pentru indragostiti, indiferent de varsta

Pentru ca dragostea nu tine cont de varsta si pentru ca oamenii doresc sa isi surprinda jumatatea in mod placut, nimic nu ii ajuta sa isi exprime mai bine sentimentele decat o face o cana personalizata. O fotografie interesanta insotita de un mesaj venit din suflet se vor dovedi elementele suficiente pentru personalizarea unui cadou.

5.      O gama variata de obiecte se pot personaliza

Magazinul de cadouri personalizate Printbu.ro ofera indragostitilor o gama foarte variata de cadouri personalizate, de la cani cu mesaje si fotografii, in forma de inima, pana la brelocuri personalizate si rame foto.

Intr-o lume a industrializarii si uniformizarii, sunt si oameni care cauta o portita de scapare si o modalitate inedita de a-si arata sentimentele. Spre deosebire de cadourile clasice, reprezentate de un parfum, un articol vestimentar, un portofel sau o bijuterie, cadourile personalizate oferite persoanei iubite sunt varianta cea mai sigura pentru a-i castiga iubirea si increderea. Fiind foarte accesibile ca si pret, aceste obiecte personalizate sunt capabile sa transmita un sincer “La multi ani” sau “Te Iubesc”.

2646 vizite
Distribuie pe