Locale Altele
Joi, 28 Mai 2020
Joi, 28 Mai 2020
LocaleSportAlteleAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
MiniCRM – relația cu clienții, la un alt nivel
SM Online  - Vineri, 12 Iulie 2019

Un nou concept de relații cu clienții face furori în rândul firmelor din România pentru care acest aspect este vital în activitatea lor. MiniCRM este un sistem prin care firmele de servicii își eficientizează activitatea, acordând în același timp atenția și respectul cuvenit clienților.

Deschizătoare de drumuri, ca de obicei, societatea de contabilitate Camanasof Velcont este printre primele din Satu Mare care pune în aplicare sistemul MiniCRM, iar despre rezultatele acestuia ne-a vorbit directorul de dezvoltare Nicolae Suciu-Gyorfi:

Ce este MiniCRM si de ce ați ales aceasta modalitate de a investi in relatia cu clientul?

MiniCRM este un sistem de gestiune a relatiei cu clientii - mai mult decat un sistem, este o mentalitate focusata pe clienti. Indiferent de specificul companiei, consider ca este nevoie de implicare activa in relatia cu clientul. 

Cum v-ati decis ca aveti nevoie de MiniCRM? 

Am ales MiniCRM din nevoia de a raspunde rapid si prompt cererilor venite din partea clientilor si a potentialilor clienti, deoarece cred ca serviciul fata de clienti face diferenta si determina succesul companiei pe termen lung. La MiniCRM am apreciat foarte mult consultanta oferita, deoarece mai mult decat un sistem echipa este focusata pe nevoile clientului. Am primit sfaturi si consultanta pentru implementare si pentru imbunatatirea proceselor din cadrul companiei. 

Ce este diferit de cand ati implementat MiniCRM? 

Pentru potentialii clienti, am facut o integrare cu formularele de la Facebook si acum raspundem in maxim 5 minute cererilor venite din online si  sistemul are grija sa ne reaminteasca intotdeauna cand am promis sa sunam clientii. Pentru clientii din portofoliu, folosim MiniCRM pentru emailuri in masa, pentru a-i tine la curent cu toate noutatile. 

Cui ati recomanda MiniCRM? 

Tuturor antreprenorilor care isi doresc o organizare mai buna, control asupra vanzarilor si a relatiei cu clientul si care isi doresc sa isi creasca veniturile. Nu aveti idee cat de mult poate creste eficienta echipei implementarea unui astfel de sistem, insa va invit pe site-ul lor pentru a afla mai multe despre MiniCRM https://www.minicrm.ro/ si pe site-ul nostru pentru mai multe detalii despre viziunea Velcont si serviciile noastre: https://velcont.com/

5276 vizite
Distribuie pe