Locale Altele
Sambata, 4 Iulie 2020
Sam, 4 Iul 2020
LocaleSportAlteleAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Care este diferența dintre un Samsung Galaxy Note 10 și un Samsung Galaxy Note 10 Plus? Ce tip de telefon ți se potrivește în funcție de nevoile pe care le ai ca utilizator?
SM Online  - Marti, 21 Ianuarie 2020

Anul trecut Samsung s-a întrecut pe sine cu lansarea a două tipuri de telefoane la categoria grea de preț și performanțe.


Este vorba de Samsung Galaxy S10 și Samsung Galaxy Note 10, ambele valabile atât în varianta standard cât și în cea îmbunătățită, denumită Plus. Dar dacă între cele două modele de telefoane este foarte simplu să observăm diferențele judecând doar și după existența stiloului S pen, în cazul terminalelor Samsung Galaxy Note 10, lucrurile sunt puțin mai complicate.

Principalele caracteristici comune ale telefoanelor Samsung Galaxy Note 10 și Samsung Galaxy Note 10 Plus

Cel mai important element comun al telefoanelor Samsung Galaxy Note 10 și Samsung Galaxy Note 10 Plus este așa cum am amintit și în rândurile de mai sus stiloul S pen. Datorită lui telefoanele Samsung Galaxy Note sunt prima alegere a tuturor ilustratorilor, dar și a multor altor pasionați de artă care preferă să aibă libertate totală atunci când vine vorba de scris sau desenat.

De asemenea, ca aspect, ambele telefoane arată impecabil. Merită să fie considerate telefoane de top și imaginea lor le reprezintă. În plus, se pot personaliza în funcție de preferințele utilizatorului cu un set de huse personalizate Samsung Galaxy Note 10 sau huse personalizate Samsung Galaxy Note 10 Plus de la Itelmobile, special create pentru fiecare tip de telefon în parte.

Un alt lucru pe care îl împărtășesc cele două telefoane sunt funcțiile camerei. Samsung Galaxy Note 10 și Samsung Note 10 Plus sunt capabile de aceleași performanțe la capitolul fotografie și anume:

・Stabilizare optică a imaginii;

・Zoom optic de 2x,

・Zoom digital de până la 10x;

・Filmare HDR10+;

・Tracking AF.

Ca multe alte dispozitive lansate de Samsung în anul 2019, Samsung Galaxy Note 10 și Samsung Galaxy Note 10 Plus nu fac notă discordantă deoarece rulează cu sistemul de operare Android 9 (Pie) și sunt prevăzute cu senzori pentru amprente și pentru recunoaștere facială.

Principalele deosebiri dintre telefoanele Samsung Galaxy Note 10 și Samsung Galaxy Note 10 Plus

●      Dimensiuni

Dintre cele două telefoane prezentate în acest articol, cel cu ecranul mai generos este Samsung Galaxy Note 10 Plus. El are un display cu o diagonală de 6.8 inchi și un ecran AMOLED cu o rezoluție de 1440 pixeli, în timp ce varianta sa standard are doar 6.3 inchi și 1080 pixeli. Însă aceste dimensiuni vin la pachet și cu greutăți proporționale de 196, respectiv 168 de grame, motiv pentru care Samsung Galaxy Note 10 este un telefon mult mai ergonomic și mai ușor de ținut în palmă.

●      Memorie RAM

Prețul mai mare al telefonului Samsung Galaxy Note 10 Plus se justifică și prin memoria RAM. În timp ce cea mai performantă variantă a terminalului Samsung Galaxy Note 10 are doar 8 GB de memorie RAM, Samsung Galaxy Note 10 Plus merge până la 12 GB.

●      Slot pentru card SD

Dacă și pentru tine memoria internă reprezintă o caracteristică vitală pentru un telefon mobil, înseamnă că tot către Samsung Galaxy Note 10 Plus vei înclina. În timp ce Samsung Galaxy Note 10 este limitat la dotările din fabrică din lipsa unui slot de card SD, Samsung Galaxy Note 10 Plus dispune de unul sub forma unui slot de SIM hibrid.

●      Camera TOF

Camera TOF cu care este prevăzut Samsung Galaxy Note 10 Plus nu este o cameră în adevăratul sens al cuvântului. Dar ajută totuși la scanarea obiectelor în format 3D pentru o experiență de utilizare îmbunătățită.

●      Baterie și durată de viață

Samsung Galaxy Note 10 este dotat cu o baterie destul de bună de 3500 mAh, dar fratele lui mai mare îl depășește și la acest aspect. Samsung Galaxy Note 10 Plus dispune de o baterie de 4300 mAh care îi oferă mai multă autonomie.

●      Putere de încărcare

Cu toate că atât Samsung Galaxy Note 10, cât și Samsung Galaxy Note 10 Plus vin la comandă însoțite de câte un încărcător de 15 W, terminalul mai scump suportă o încărcare rapidă de până la 45 W, în timp ce cel mai ieftin de doar până la 35 W.

4514 vizite
Distribuie pe