Locale Altele
Joi, 21 Ianuarie 2021
Joi, 21 Ian 2021
LocaleSportAlteleAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Fardurile de ochi - tipuri și texturi
SM Online  - Miercuri, 27 Mai 2020

Înarmați-vă cu farduri de ochi care îți pot modifica ochii în două oceane profunde. Un produs selectat corect vă ajută la corectarea formelor, la sublinierea eficientă a culorii acestora și la crearea aspectului expresiv și atractiv.

Un sortiment divers și bogat de umbre și nuanțe îl veți găsi doar pe site-ul nostru https://makeup.ro/categorys/23452/.

  • Fardurile uscate. Acest tip de umbre este considerat cel mai popular, se așează uniform și sunt foarte practice datorită perioadei de valabilitate îndelungate. În compoziția lor nu există umiditate, ceea ce face ca riscul de apariție a microbilor să fie minim. Cu ușurință se combină cu alte culori și texturi. În funcție de conținut acestea sunt mate, semimate și sclipitoare.
  • Fardurile compacte. Acest tip are la bază pudră presată. Cel mai adesea le puteți procura în palete cu mai multe nuanțe care se îmbină armonios între ele. Le puteți aplica cu un aplicator, pensulă sau degete.
  • Fardurile friabile. Se răspândesc uniform pe piele, se nuanțează ușor și nu se rostogolesc. Pentru aplicarea lor este mai bine să folosiți pensule cu fire naturale. Acestea includ ingrediente care mențin nuanța pe pleoapă și sunt prezentate cel mai frecvent în culori strălucitoare. Textura specifică este utilizată în principal pentru machiajul profesional, vă permite să creați noi variații de tonuri și tranziții netede.
  • Fardurile cremoase. Umbrele de gel sau cremă oferă o strălucire luminoasă, eficientă și se aplică într-un strat subțire. Datorită conținutului de grăsimi, acizi organici, diferite uleiuri și ceară, ele hidratează suplimentar pielea, ascund ridurile de pe pleoape și fluent le pictează. Acestea se aplică cel mai bine cu pensule sintetice, care au cea mai mică absorbție sau cu vârfurile degetelor prin mișcări fine de depunere.
  • Fardurile lichide. Nuanțele respective conțin alcool și glicerină, ceea ce le fac mai stabile și, în același timp, blânde pentru pielea delicată a pleoapelor. Ele se aplică cu degetele, un aplicator sau perie sintetică.
  • Farduri sub formă de stick sau creion. Astfel de umbre nu sunt deosebit de fixative, dar sunt ușor de aplicat și fac posibilă obținerea unui efect de ceață. Sunt produse sub formă de cilindri cu diametre diferite, cu o bază plană. Compoziția poate conține parafină, ceară de albine și vitamina E, hidratând aspectul pleoapelor. Suprafața lor catifelată le face ideale pentru crearea machiajului rapid. Indicatorul de calitate al produsului este elasticitatea vârfului, care nu crapă după impact și este ușor ascuțit.
  • Fardurile minerale. Aceste umbre conțin cea mai mică cantitate de substanțe dăunătoare, coloranți și aditivi. Fundamentul lor- componentele naturale. Prin urmare, astfel de nuanțe sunt deseori alese de femei cu piele problematică, sensibilă și predispusă la alergii. Au culori constante și vă permit să reglați saturația. Când se aplică cu o pensulă umedă, tonul devine mai luxos.
  • Fardurile coapte. Au primit acest nume datorită tehnologiei speciale de producție. Pigmenții sunt dizolvați într-o cantitate mică de apă și copți într-un cuptor la 60 grade timp de aproximativ o oră. Acest proces vă permite să creați o textură moale, cea mai fină, care se caracterizează prin uniformitatea culorii și strălucirea perlelor componente. Ele de obicei conțin vitamine și uleiuri utile. Le puteți aplica într-un mod uscat sau umed, cu degetele, pensulă sau burete.
  • Farduri-mousse. Vopselele sunt îmbrăcate cu o stofă ușoară, lipsite de greutate și aerisite. Dețin o aplicare facilă, nu necesită nuanțare specială și se spală ușor. În același timp se mențin,  nu se rostogolesc și nu se sfărâmă.

O singură mișcare- și aspectul tău poate dobândi evidențiere unică, poate deveni misterios și plin de vrajă. Transformându-te în Cleopatra, Marilyn Monroe, Audrey Hepburn, fardurile te vor ajuta să accentuezi culoarea naturală a ochilor și seducția privirilor.

3391 vizite
Distribuie pe