Locale Altele
Joi, 29 Iulie 2021
Joi, 29 Iul 2021
Unde gasesti genti ieftine si moderne
SM Online  - Duminica, 21 Iunie 2020

Gentile sunt un accesoriu formidabil si practic pentru orice persoana. Ele pot fi purtate oricand si oriunde in functie de stilul gentii si in raport cu tinuta aleasa.

Sunt atatea variatii de modele si stiluri de genti la Felamo, incat cu sigurata iti va fi dificil sa te orientezi catre doar un singur model.

De aceea, prin intermediul materialului de astazi vei invata cum sa-ti alegi o serie de genti ieftine de care ai neaparata nevoie si care nu trebuie sa-ti lipseasca din colectia personala.

Cum sa-ti alegi o geanta ieftina si moderna

Desi deseori o geanta de piele ti se va parea o investitie destul de mare si un compromis generos, de fapt, ea se poate transforma intr-oo investitie foarte accesibila si moderna. In primul rand, gentile din piele sunt foarte versatile si nu au varsta, ceea ce inseamna ca te vei bucura de ele in diferite situatii. De asemenea, pielea naturala este foarte durabila, astfel ca o geanta de acest gen nu se va strica cu usurinta. O poti inclusiv fructifica pe viitor atunci cand nu ti se mai potriveste, prin vanzarea ei la un pret foarte bun si poate chiar mai mare decat cel de achizitie.

Astfel, cat investesti in mai multe genti banale care se strica cu usurinta si care poate nu vei reusi sa le imbini si sa le porti divers, la scara mare, investitia in geanta de piele ar putea fi una mult mai accesibila si mai benefica.

Din colectie nu trebuie sa-ti lipseasca la capitolul genti cel putin un rucsac. Rucsacurile sunt foarte practice, mai ales daca obisnuiesti sa te deplasezi pe distante lungi sau ai nevoie in permanenta de foarte multe lucruri pe care sa le porti cu tine. Astfel, rucsacele sunt ideale in plimbari, calatorii, drumetii, pentru depozitarea lucrurilor copilului etc.

Gentile plic sau gentile de mici dimensiuni, cele foarte compacte sau chiar de dimensiunea unui portofel mai mare sunt ideale atunci cand nu vrei sa duci grija multor lucruri sau atunci cand ai o ocazie speciala. Nu este nici estetic si nici practic sa apelezi in astfel de situatii la o geanta de mari dimensiuni.

3283 vizite
Distribuie pe