Locale Altele
Luni, 26 Iulie 2021
Luni, 26 Iul 2021
Cum alegi pantalonii office pentru bărbați
SM Online  - Luni, 22 Iunie 2020

Pantalonii office pentru bărbați au fost mereu printre cele mai purtate și căutate piese vestimentare.Dacă înainte existau doar pantaloni stofă bărbați, majoritatea făcuți pe comandă pentru că prin magazine nu prea găseai, moda a evoluat și acum sunt o mulțime de modele de pantaloni barbati. Se găsesc tot felul de modele și culori, iar bărbații pot arăta bine mult mai ușor acum, cu atâtea opțiuni. 

Pentru ținutele office, nu mai este nevoie de clasicii pantaloni, combinați doar cu o cămasă albă. Bărbații pot opta pentru pantaloni office, eleganți sau smart casual, pe care îi pot combina mult mai ușor. 

Cum alegem pantalonii office?

Cu puțină atenție, putem alege pantaloni bărbați eleganți pe care să îi putem apoi asorta foarte ușor. Trebuie în primul rând ca domnii să țină cont de constituția corpului, atunci când aleg pantalonii. O pereche de pantaloni slim nu se va potrivi prea bine unui bărbat mai corpulent. Pe un bărbat în formă vor arăta mult mai bine. 

Și clasicul negru poate fi înlocuit, în funcție de eveniment și locație. Puteți opta pentru pantaloni albaștri, gri sau maro. Ba chiar puteți alege și pantaloni bărbați albi, dacă e un model care să vă avantajeze. 


Pe Nouamoda.com am găsit o mulțime de modele de pantaloni bărbătești, de la casual până la eleganți, pentru toate gusturile. Atunci când îi alegeți, trebuie să vă gândiți unde îi veți purta cel mai mult. Astfel, veți putea alege pantaloni versatile, pe care să îi puteți transforma din office în eleganți sau chiar și casual, în funcție de ceea ce veți purta în partea de sus.

De exemplu, o pereche de pantaloni negri sau maro dintr-un material asemănător cu jeans-ul pot fi cu brio purtați atât la birou, cu o cămașă, cât și la o ieșire cu prietenii, cu un tricou amuzant. Totul tine de simțul estetic și de cum reușiți să îi accesorizați.3533 vizite
Distribuie pe