Locale Altele
Marti, 19 Ianuarie 2021
Marti, 19 Ian 2021
LocaleSportAlteleAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
3 tipuri de genți bărbați care se poartă în 2020
SM Online  - Marti, 23 Iunie 2020

Se știe că femeile sunt înnebunite după genți. Totuși, adevărul este că o geantă este utilă și necesară în aceeași măsură unui bărbat, ca și unei femei.

Și, la fel cum există diverse modele de genți pentru femei, există și modele numeroase de genți pentru bărbați. În continuare, vom vedea care sunt trei tipuri de genti barbati pe care să le porți în acest an.

1. RucsaculRucsac modern pentru bărbați, de călătorie sau pentru bunuri personale

Rucsacul este una dintre cele mai versatile tipuri de genți din câte există. Poți alege dintre diverse modele de rucsacuri, în funcție de stilul tău de viață și de nevoile tale.  Dacă obișnuiești să călătorești des, atunci un rucsac de călătorie este de nelipsit din colecția ta. Asigură-te că alegi un model care oferă suficiente spații de depozitare pentru obiectele personale. 

2. Geantă de laptopGeanta Barbati Simpla Laptop Ghiozdan Servieta Geanta Business Moda

În zilele noastre, laptopul a devenit un obiect indispensabil. Este versatil în special deoarece poate fi luat oriunde. Însă, pentru a te asigura că îl transporți în deplină siguranță, este necesar să folosești o geantă de laptop. Găsești modele diverse, confecționate din diferite materiale și într-o gamă variată de culori.

3. Geanta de umărGeanta barbateasca de umar, de mana, din piele sintetica, cu fermoar, tip servieta

Credeai că gențile de umăr sunt doar pentru femei? Ei bine, în prezent, există numeroase genți bărbați de umăr pe care le poți purta pentru a completa o ținută și pentru a avea la îndemână toate obiectele necesare atunci când pleci de acasă. De exemplu, o geantă bărbătească de umăr, de mână, din piele sintetică, cu fermoar, tip servietă, precum este cea din poză, este ideală pentru când mergi la serviciu sau într-o călătorie de afaceri. În plus, servietele au fost întotdeauna la modă printre gențile pentru bărbați, așadar acum poți opta pentru un model modern, practic și de efect.

De unde iei genți bărbați?

Indiferent de modelul pentru care optezi sau material, fie că ești în căutarea unei genți bărbați piele sau a unui rucsac, găsești genți bărbați ieftine pe Nouamoda.com. Iar dacă aceste trei modele nu sunt potrivite necesităților tale, poți opta, în schimb, pentru o geantă de călătorie, o geantă bărbătească de purtat peste piept, sau o geantă vintage.

4708 vizite
Distribuie pe