Locale Altele
Marti, 19 Ianuarie 2021
Marti, 19 Ian 2021
LocaleSportAlteleAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Iată ce trebuie să știi înainte să folosești un strapon
SM Online  - Miercuri, 24 Iunie 2020

Din punctul multor persoane de vedere, straponul reprezintă una dintre cele mai revoluționare invenții.


Acestea se împart pe mărimi, tipuri, materiale, provocând plăceri în feluri diferite și putând fi folosite de către persoane de orice sex. Dacă îți dorești să experimentezi un nou tărâm împreună cu partenerul tău de viață, atunci poate alegerea unui strapon ar fi cea mai potrivită alegere pentru voi.

Iată ce trebuie să știi înainte să folosești un strapon:

  • Discută cu partenerul de viață despre acest lucru

Dacă îți dorești să achiziționezi un strapon, va trebui să discuți cu partenerul tău de viață despre ce vă doriți mai exact să obțineți prin această experiență.Trebuie să știți care este cu adevărat motivul pentru care vă doriți să folosiți această jucărie sexuală și dacă vreți să o folosiți doar o dată. Dacă, de exemplu, îți dorești o penetrare dublă, atunci nu ezita să discuți cu iubitul tău despre un strapon pentru bărbați pe care să îl folosiți împreună. Pentru ca experiența să fie mai intensă, puteți începe totul cu un masaj erotic.

  • Materialul din care este confecționat contează

La fel ca alte jucării sexuale, straponurile vin și ele cu avantaje și dezavantaje atunci când vine vorba despre materialul din care sunt confecționate. Cele mai potrivite și indicate sunt cele făcute din silicon, ele semănând cel mai mult cu un penis adevărat. Cele confecționate din plastic, metal sau sticlă nu oferă o senzație la fel de plăcută și, în plus, dacă au anumite striații și găuri pe suprafață pot fi periculoase atunci când vine vorba despre bolile cu transmitere sexuală.

 
  • Nu trebuie neglijat!

După fiecare utilizare, straponul trebuie să fie curățat cu mare atenție. Nu contează că folosești jucăria cu aceeași persoană sau cu persoane diferite, trebuie să ții cont de acest aspect foarte important. Dacă neglijezi, este posibil să ai parte de anumite infecții, așa că nu ezita niciodată să cureți bine straponul de fiecare dată când îl folosești. Există anumite metode pentru curățare, însă nu îți face griji, fiecare dispozitiv vine cu un ghid de utilizare care să îți explice pas cu pas tot ce trebuie făcut.

  • Ai grijă la bolile cu transmitere sexuală

Chiar dacă ai ales să folosești un strapon, în locul unui penis natural, tot ar trebui să ai grijă atunci când vine vorba de bolile cu transmitere sexuală. Mai ales dacă ai un nou partener pe care nu îl cunoști foarte bine, nu ezita să îți iei măsurile de precauție. Dacă vrei ca totul să fie sigur atunci folosește un prezervativ peste strapon de fiecare dată când aveți contact sexual.

Jucăriile sexuale sunt făcute tocmai pentru a fi încercate și pentru a “condimenta” puțin relația dintre două persoane. Dacă îți dorești să încerci ceva nou alături de partenerul tău, nu ezita să apelezi la un strapon. Dacă discutați dinainte despre acest aspect, este posibil ca ulterior amândoi să ajungeți să iubiți această jucărie și să doriți să o folosiți de fiecare dată când faceți dragoste.

Sursa foto: pexels.com/ro

 
4860 vizite
Distribuie pe