Locale Altele
Luni, 4 Iulie 2022
Luni, 4 Iul 2022
LocaleSportAlteleAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Iată CUM īți poți planifica vacanța īn această vară!
SM Online  - Marti, 18 August 2020

Cu siguranță, concediile din această vară nu vor fi uitate ușor, deoarece vor fi planificate și organizate într-un mod cu totul aparte. Contextul actual îi obligă atât pe turiști, cât și pe reprezentanții agențiilor de turism să aleagă cu atenție destinațiile de vacanță, iar multe dintre cele preferate de majoritatea persoanelor sunt foarte greu accesibile în prezent.

Chiar dacă pandemia cauzată de noul coronavirus complică puțin planurile de vacanță, dată fiind situația financiară deficitară, mai ales pentru agenții, nu înseamnă că trebuie să-ți iei gândul de la concediu. Pur și simplu, trebuie să ții cont de câteva sfaturi atunci când îți alegi destinația și să respecți măsurile de prevenție pentru a nu avea surprize neplăcute.

Iată cum îți poți organiza concediul în această vară!

Înainte de a pleca în vacanță, indiferent de locul în care vrei să o petreci, trebuie să ții minte că este necesar să respecți câteva reguli esențiale, dată fiind situația actuală. Cu toate acestea, te poți bucura în continuare de concediul binemeritat, fără a-ți limita prea mult activitățile de zi cu zi.

  • Apelează la o agenție

Dacă dorești să eviți stresul de a organiza o vacanță pentru tine și pentru familia ta și nu vrei să riști să-ți alegi o destinație greu accesibilă, apelează la o agenție de turism. 

Acestea sunt la curent cu situația din principalele destinații preferate de către turiști, iar cele mai profesioniste, precum Tabita Tour, te informează cu exactitate care sunt măsurile luate în fiecare țară în care organizează sejururi și te pot ajuta să faci cea mai bună și cea mai sigură alegere. 

De asemenea, mulți operatori au oferte speciale, deoarece trec printr-o perioadă grea și vor să atragă clienți, industria turismului fiind printre cele mai afectate de această criză.

  • Alege destinații mai puțin aglomerate

Destinațiile preferate de către turiști, în care distracția era mereu în toi, nu le mai pot oferi acestora aceleași condiții, deoarece legea limitează astfel de activități. Cu toate acestea, multă lume alege să-și petreacă vacanța în stațiuni populare, atât la mare, cât și la munte, ceea ce înseamnă că aceste locuri vor fi destul de aglomerate într-o perioadă în care distanțarea socială joacă un rol esențial în prevenirea răspândirii noului coronavirus. 

De aceea, pentru siguranța ta și a familiei tale, este important să alegi o destinație mai puțin aglomerată. Optează pentru câteva zile la o cabană în vârful muntelui, în loc de o săptămână pe litoral, de exemplu.

  • Fă ceva diferit

Având în vedere posibilitățile limitate de deplasare, în această vară poți alege să faci ceva diferit. Poți să mergi cu cortul sau să petreci câteva nopți într-un sat tradițional, cu mâncare sănătoasă, departe de stresul cotidian. Vei avea parte de o surpriză plăcuta și îți vei încărca bateriile după o perioadă dominată de mult stres și tensiune.

Oriunde alegi să-ți petreci vacanța în această vară, respectă măsurile impuse de autorități pentru a reduce la minimum riscul de a intra în contact cu persoane infectate. 

Sursa foto: envato.com

 
3530 vizite
Distribuie pe