Locale Altele
Luni, 3 Octombrie 2022
Luni, 3 Oct 2022
Android 10 - inima ce bate in cele mai iubite navigatii auto de astazi
SM Online  - Marti, 29 Septembrie 2020

Te-ai decis sa investesti intelept intr-o navigatie care sa iti faca viata mai usoara, la volan? Ai nevoie de un sistem multimedia de care sa se bucure toti pasagerii masinii tale, in traficul urban aglomerat sau in deplasarile prin tara?


Nici nu puteai sa nimeresti un moment mai bun! Astazi, gasesti o multime de navigatii aftermarket, echipate (si construite) in jurul unei “inimi” ce bate mai puternic decat oricand pana acum - Android 10!

Iata ce trebuie sa stii despre noutatile acestui sistem de operare, translatat in folosirea ta cotidiana a unei astfel de navigatii:

Cu sistemul reinventat si robust Android 10, vă puteți bucura de o experiență de utilizare fina, curata și receptivă la comenzile si dorintele proprii. Mii de aplicații pe care le doriți pot fi descărcate cu usurinta din magazinul Google - de la programe pentru muzică la jocuri, de la solutii de navigatie pana la aplicatii tehnice, pentru functiile masinii. Totul, mai repede decât vă puteți imagina!

Iubesti muzica? Te vei indragosti de Functia DSP (Digital Sound Field Processing

Procesarea digitalizata a sunetului) dispune de un cip de procesare complet digital și un modul puternic, de precizie dublă, pe 56 de biți, pentru a regla semnalul audio în toate aspectele sale; acesta suportă, de asemenea, puterea de ieșire MAX 4 x 45 W, ceea ce face ca muzica să sune intr-un mod mai extins, mai echilibrat și mult mai realist.

  • Nu vrei sa renunti la iPhone? Nicio problema! Descopara compatibilitatea cu dispozitivele Apple

Astazi, navigatiile aftermarket cu Android 10, permit ca toate lucrurile pe care doriți să le faceți cu iPhone-ul în timp ce conduceți sa fie preluate și plasate chiar pe afișajul stereo al mașinii. Puteți obține indicații, efectua apeluri, trimite și primi mesaje și puteți asculta muzică doar cu un cuvânt sau o atingere. Rămâi concentrat pe drum. Conectați-vă iPhone-ul și porniti la drum! (Functie compatibila cu iPhone 5 și versiuni ulterioare.)

  • Ecrane luminoase, in culori vii - bucura-te de un afișaj IPS superb

Acum, display-ul este mai mare și mai bun. Afișajul IPS gigant ce poate atinge chiar si 10,1 inch vă oferă o culoare reală din orice unghi, facand ca totul să arate superb și clar. Cu design-ul său tactil receptiv, vă puteți bucura de o experiență precisă de control ... din vârfului degetelor. Rezultatul? Puteți opera unitatea Android, in masina, la fel ca pe un telefon smart. 

  • Orice destinatie este garantata - nu te poti pierde, nici sa vrei!

Navigarea poate fi realizată cu ușurință utilizând harta online, offline sau achiziționând un soft profesional. Android 10 poate rula rapid toate aplicațiile de navigație, cum ar fi Google Maps, Waze, Sygic etc., și poate oferi informații actualizate despre drumuri și indicații de condus concise.

Alte functii si atuuri, pe scurt?

-       Bluetooth încorporat pentru apeluri telefonice handsfree și muzică audio

-       Modem WiFi încorporat

-       Performanță ridicată

-       Consum redus de energie

-       Când aveți un apel primit, muzica se va întrerupe automat pentru a vă putea bucura de o conversație fără probleme, cu mainile libere.

-       Suportă aplicația de navigare GPS online și offline, Mirror Link, Camera inversă, ODB2, AV-Out, DVR și controlul volanului

Ce mai astepti? Informeaza-te, gaseste o oferta si cumpara navigatia auto potrivita, cu Android in magazinul AUTODROP din Baia Mare!

 

6897 vizite
Distribuie pe