Locale Altele
Vineri, 7 Mai 2021
Vin, 7 Mai 2021
Canon sau HP? Care este imprimantă potrivită pentru tine?
SM Online  - Marti, 27 Octombrie 2020

Canon şi Hewlett Packard sunt printre cele mai mari firme care produc imprimante pentru printare fotografii şi, totodată, care au cele mai mari vânzări şi recenzii din partea consumatorilor.

Linia de imprimante Canon include imprimantele cu jet Pixma, modelele laser imageClass şi Selphy, iar linia HP include mutifunctionalele Officejet, imprimantele Photosmart, Laserjets, Deskjets şi seria Designjet destinată printării elementelor grafice. 

Imprimantele cu jet de cerneală Canon

Canon Pixma MG2150 este dotată cu facilitatea care permite scanarea informațiilor și transformarea directă documentelor în format PDF. De asemenea are opțiunea de criptare a documentelor scanate prin introducerea de parole de securitate. Aceasta imprimantă nu are cititor de carduri de memorie, display LCD şi nici nu se poate conecta la o reţea. Poate imprima fotografii de calitate în mai puţin de un minut şi este o achiziţie bună pentru cei care doresc o imprimantă foto pe care să o poată utiliza şi pentru printarea textelor de calitate medie. Consumabilele, precum un PG 540, sunt accesibile şi avantajoase pe termen lung.

Imprimante cu jet de cerneală HP

HP Deskjet 6075 are încorporate facilităţi wireless, Ethernet intern şi rezervoare separate pentru cerneala color. Nu are funcţionalitatea PictBridge şi nici sloturi pentru carduri de memorie sau display LCD. Este o imprimantă compactă bună pentru a tipări texte sau imagini de calitate medie. Consumabilele, precum cartuş HP 653, nu costă mult şi te vor ajuta să faci economii.

Imprimante multifuncţionale Canon

Pixma MG8120 realizată de Canon este o imprimantă cu jet de cerneală fără fir care poate scana, copia şi printa fotografii şi texte de calitate superioară. Nu are facilitatea de fax, dar are rezervoare separate de cerneală color, permite printarea fata-verso şi este dotată cu un display LCD care facilitează previzualizarea şi editarea fotografiilor direct de la imprimantă. Totodată, este prevăzută cu Pict Bridge, deci permite printarea fotografiilor direct din cameră. Poate citi diverse carduri de memorie şi imprimă direct de pe un iPhone, iPod Tiuch sau iPad şi are Wi-Fi şi Ethernet încorporate.  

Imprimante HP Officejet

HP Officejet Pro 8500A e-All-in-one A910a asigură funcţii de scanare, fax, copere şi printare fotografii şi text de calitate superioară. Se poate achiziţiona la un preţ mediu şi este o imporimantă rezonabilă pentru un birou la domiciliu. Include conexiunea PictBridge şi un diplay LCD, citeşte cardurile de memorie standard şi poate imprima direct de pe iPhone, iPod Touch și iPad și are Wi-Fi și Ethernet încorporate.

Sursa de imagine:
Have a nice day Photo / Shutterstock.com

5602 vizite
Distribuie pe