Locale Altele
Vineri, 7 Mai 2021
Vin, 7 Mai 2021
Secret Santa la birou – Cum să alegi cadoul potrivit?
SM Online  - Vineri, 6 Noiembrie 2020

Secret Santa este o oportunitate de a te distra împreună cu cei de la birou, dar și o modalitate excelentă de a îți surprinde colegii cu ajutorul unei surprize.


Avantajul acestei tradiții are legătură cu ideea de consolidare a echipei, fiind completată de diferite evenimente și jocuri pline de amuzament. Totuși, poate fi dificil de ales darul perfect pentru numele de pe bilețelul pe care l-ai tras. Dacă în cazul rudelor sau al prietenilor apropiați poate fi mai simplu să știi ce își doresc, la birou lucrurile pot sta altfel. Pentru a fi un „Moș Crăciun” inspirat, este recomandat să ții cont de câteva criterii esențiale care te pot ajuta în acest proces.

În acest articol, vei afla 3 metode de a alege cel mai bun cadou pentru Secret Santa!

1. Umor

Dacă știi că respectiva persoană este receptivă la umor, poți miza pe acest criteriu atunci când selectezi darul ideal. Totuși, contează să ai în vedere genul umoristic la care acesta reacționează. Ai libertatea de a fi creativ și de a jongla cu diferite idei care pot genera o bună dispoziție instantaneu! Poate găsești un tricou pe care este imprimat un desen amuzant sau poate un obiect care să ofere echilibrul perfect între funny și util. Orice cadouri pentru Secret Santa ai alege, bazează-te pe instinct și pe informațiile pe care le ai!

2. Pasiuni și hobby-uri

Poate că nu-ți cunoști foarte bine colegul pentru care tu ești Secret Santa. Însă, cu siguranță ai auzit sau ai văzut, la un moment dat, un indiciu despre pasiunile pe care le are. Fie că ai observat o poză pusă pe desktop sau pe rețelele de socializare, fie că ți-a povestit ceva despre activitățile pe care le desfășoară, ia în considerare aceste detalii și pornește în căutarea darului perfect. Dacă respectivul coleg este un împătimit al gadgeturilor, al jocurilor video sau al electronicelor, te poți orienta către o pereche de căști de la Ideall, de exemplu, care să fie folositoare și să aducă un plus de calitate experiențelor digitale.

3. Cadou personalizat

Ești o persoană creativă și plină de imaginație? Un obiect personalizat este întotdeauna o idee bună, mai ales dacă îl poți face pe cont propriu! Dacă te pricepi să pictezi, să modelezi în lut sau să faci orice alte lucruri de tip arts & crafts, nu sta pe gânduri! Astfel de daruri sunt extrem de speciale și sunt o cale sigură către o amintire plăcută. Această activitate îți poate lua puțin timp și efort, însă satisfacția va fi supremă atunci când vei observa aprecierea și bucuria celuilalt! 

În concluzie, Secret Santa poate părea greu de gestionat, dar nu este așa! Tot ce contează este să fii atent la colegii tăi de birou – doar așa vei ști pe ce informații să te bazezi atunci când vei fi pus în situația de a alege un cadou. Este bine să ai o relație bună cu cei cu care lucrezi pentru că acest lucru ajută la crearea unei atmosfere proactive și prietenoase! 

Sursă foto: pixabay.com

 
5434 vizite
Distribuie pe