Locale Altele
Duminica, 24 Ianuarie 2021
Dum, 24 Ian 2021
LocaleSportAlteleAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Tipurile de sloturi pe care le putem juca la cazinourile online licențiate
SM Online  - Miercuri, 9 Decembrie 2020

Cazinourile online licențiate în România oferă sloturi online pentru toate gusturile: cu actori, cu fructe, cu animale, cu vrăjitori, cu aventuri, progresive, 3D, cu factor de multiplicare, cu șeptari.

Puteți citi pe Casinos.ro mai multe despre jocuri aparate 777. În ceea ce urmează ne vom referi la „păcănelele” online în funcție de felul în care este distribuit câștigul.

Așadar, vom vorbi despre:

  1. Sloturi clasice;
  2. Sloturi video;
  3. Sloturi multiplicatoare;
  4. Sloturi cu jackpot;
  5. Sloturi fără payline.

1. Se identifică prin grafica „retro”, păstrată de producătorii de jocuri indiferent de anul lansării. Sunt câte trei simboluri pe fiecare rolă, iar rotirea este câștigătoare doar dacă pe ecran se opresc minim trei simboluri de același tip. Sunt sloturi simple, dar cu farmec aparte, care se bucură de mulți fani. Iată câteva exemple de sloturi clasice: Joker 8.000, Wacky Panda, Honey Bee, Chinese Kitchen, Tres Amigos, Gold Rush, Portune Cookie.

2. Au 5 role și între 5 și 21 de linii de plată. Față de cele clasice, au o grafică mai „dichisită”, cu efecte speciale apreciate de cei care caută mai mult dinamism . Numărul de combinații câștigătoare acordate pe liniile de plată crește direct proporțional cu numărul de role. Din această categorie fac parte două dintre cele mai populare sloturi în rândul jucătorilor români: Sizzling Hot și Book of Ra. Alte sloturi video: Gladiator Jackpot, The Mask of Zorro, Jumanji, Superman The Movie, Justice League, Pink Panther, Narcos, Platoon, Game of Thrones.

3. Multiplicatorii dublează, triplează sau chiar sporesc de mai multe ori câștigul. Sunt mai multe tipuri de multiplicatori: în jocul de bază – sporesc doar valoarea liniilor câștigătoare; ai rotirilor gratuite – apar ultimii în timpul rundelor de rotiri gratuite, jucătorul fiind pus să aleagă un multiplicator din simbolurile ascunse; scattered – anumite jocuri au simboluri scatter speciale, care vor dubla câștigul, având rol de multiplicatori; jokeri – jokerul va substitui orice al simbol, pentru a forma o combinație câștigătoare. Sloturi multiplicatoare: Treasure Fair, Age of Gods Jackpots, Guns N’ Roses, Immortal Romance, Gladiator.


4. Sunt sloturile care, pe lângă eventualele câștiguri aferente fiecărei runde, pot declanșa și un câștig suplimentar, de multe ori foarte important, constând într-un jackpot. Atunci când pariorul joacă o rundă, o parte din miză se duce în fondul general de Payout, iar celaltă parte alimentează fondul de jackpot. De ceea, aceste sloturi se mai numesc și progresive, pentru că mărimea jackpotului crește progresiv, o dată cu fiecare rotire jucată de clienți. Jackpoturile păcănelelor online cresc repede, pentru că la un slot sunt contectați chiar și sute de jucători în același timp. Pentru a avea șansa să ia jackpot-ul, jucătorul trebuie să respecte miza minimă eligibilă per rotire. Exemple de sloturi cu jackpot: Vegas Night Life, Temple of Wealth, Celebration of Wealth, Golden Goal, Divine Fortune, Grand Spinn Superpot, Diamond Wild, Imperial Wars, Rise of Ra.

5. Sloturile online din noua generație au un potențial mai mare de câștig decât cele mai vechi, pentru că numărul de linii de plată nu mai este limitat la 10 sau 20. Pe piață au fost lansate păcănele care oferă 243 de posibilități de a câștiga, pentru că se elimină câștigurile de pe payline și sunt luate în considerare combinațiile câștigătoare de la stânga la dreapta, indiferent de linia pe care apar simbolurile. Narcos este un exemplu de asemenea slot, ca și Thundrerstruck II, Cash Stampede, Immortal Romance sau Jurassic World.

În concluzie, înainte să jucați la sloturi, interesați-vă care dintre ele vă oferă cele mai multe avantaje, prin numărul de combinații câștigătoare, factorii de multiplicare sau jackpotul progresiv. Cu puțin noroc, chiar și jucând pe mize mai mici, puteți să obțineți un profit care să conteze.

5151 vizite
Distribuie pe