Locale Altele
Joi, 18 Aprilie 2024
Joi, 18 Apr 2024
LocaleSportAlteleAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Gadget-urile pentru locuință care schimbă perspectiva asupra viitorului
SM Online  - Miercuri, 10 Februarie 2021

Într-o lume în care mediul digital a căpătat o pondere din ce în ce mai ridicată și în care a devenit posibil să accesezi https://top-cazinos.com/ de pe mobil sau să joci sloturi VR, tehnologia este motorul care pune viitorul în mișcare.


Anual sunt lansate noi dispozitive inteligente, iar din 2013 și până în prezent, această piață se extinde, atrăgând din ce în ce mai mulți utilizatori. Evoluția este una spectaculoasă, iar trendurile viitorului par trasate încă din acest moment. Citește în continuare și află mai multe informații utile despre echipamentele inteligente pentru locuință și multe altele!

Piața gadget-urilor inteligente – analiză, perspective și trenduri în 2021!

În anul 2013, piața gadget-urilor și a accesoriilor inteligente numără puțin peste 1 miliard de smartphone-uri, 20 de milioane de dispozitive smart pentru locuință, 70 de milioane de televizoare dotate cu inteligență și niciun fel de echipamente VR și camere foto cu perspectivă de fotografiere la 360 de grade. Acestea vor apărea pe piață în 2017, atunci când numărul lor era de 30 de milioane (camerele foto) și 60 de milioane (dispozitivele VR).

Anul 2020 a însemnat pentru piața dispozitivelor inteligente un salt spectaculos: peste 2, 2 miliarde de smartphone-uri, 130 de milioane de echipamente inteligente pentru locuință, 90 de milioane de camere foto smart și peste 110 milioane de dispozitive VR. Numărul locuințelor dotate cu aparatură inteligentă va atinge valoarea de 428 de milioane până în 2025 (la nivel global). Pentru viitor, 46% dintre proprietarii de imobile își doresc ca proprietățile lor să fie complet dotate cu echipamente, dispozitive și gadget-uri inteligente.

15% dintre utilizatorii acestor dispozitive consideră că acestea i-au ajutat să economisească la plata facturilor, în timp ce 37% cred că o locuință care este dotată cu astfel de echipamente le asigură un nivel de protecție și securitate sporite. 46% dintre oameni se gândesc că o locuință care beneficiază de echipamente high-tech le oferă cel mai sporit nivel al confortului. 17% cred că astfel de dispozitive le oferă un control mai bun asupra locuinței de la distanță, iar 16% că le permite să aibă parte de siguranță.

Gadget-uri și accesorii inteligente pentru locuință

Sistemul de prize inteligente asigura o conectare sigură pentru orice tip de dispozitiv din locuință, iar Connect Smart Outlet permite conectarea televizoarelor, a aparaturii electrocasnice și a altor echipamentele inteligente care pot fi controlate prin Siri sau Alexa (comenzi vocale). Remo Bell este un video interfon inteligent care oferă siguranță oricărei locuințe. Vivint Smart Home este un dispozitiv care interconectează locuința la servicii automate în caz de probleme, acestea fiind rezolvate instant.

Termostatul Ecobee cu control vocal ajustează temperatura în camere la o singură strigare, în timp ce becurile inteligente Yeelight Smart Led se asigură că utilizatorul face atât economie, dar își și colorează camera în peste 16 milioane de culori. Desigur, dintr-o astfel de locuință nu pot lipsi aparatele electrocasnice smart, așa cum sunt toasterele inteligente (Brava Oven), roboții de gătit (Anova Precision WiFi) sau roboții pentru curățenie (iRobot Roomba).

Viitorul locuințelor se anunță a fi unul guvernat de dispozitivele, aparatură și echipamentele inteligente. Acestea vor fi capabile să ofere atât protecție, siguranță și posibilitatea de economisire, cât și să ajute membrii gospodăriei să se bucure de cel mai ridicat nivel de confort de-a lungul vieții.

2813 vizite
Distribuie pe