Locale Altele
Luni, 29 Mai 2023
Luni, 29 Mai 2023
LocaleSportAlteleAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
4 motive să achiziţionezi un fotoliu extensibil
SM Online  - Luni, 31 Mai 2021
În locuințele mici fiecare centimetru de spațiu trebuie valorificat. Pe bună dreptate, aici trebuie alese cu multă atenție corpurile de mobilier, valorificat întregul spaţiu pe verticală şi utilizate corpurile magie pentru a beneficia de spaţii de odihnă confortabile.

În rândurile următoare ne-am propus să vorbim despre avantajele unui fotoliu extensibil.

Fotoliul extensibil este compact şi poate fi integrat cu uşurinţă

Locuințele mici, cum sunt cele mai multe dintre apartamentele de bloc, pun probleme reale proprietarilor. Cu siguranță, oricine îşi doreşte un living primitor, aerisit care să îi permită să primească în vizită prietenii sau membrii familiei. Fotoliile extensibile sunt piesele cheie care transformă orice ambient în unul cochet, primitor. În magazinele de specialitate sunt numeroase tipuri de fotolii extensibile, deci selectarea modelelor potrivite nu este o sarcină dificilă. Poți selecta fotolii pluşate cu aspect modern sau modele clasice realizate din piele, la fel de ușor poți integra fotolii cu linii minimaliste, care conferă un aspect primitor. 

Îmbunătăţeşte estetica încăperii

Cum am precizat aceste corpuri sunt compacte, deci nu încarcă încăperea. Cu două fotolii extensibile şi o masă de cafea rotundă se poate crea un ambient cozzy cu estetică ridicată. Camera astfel amenajată va părea aerisită, lejeră şi va îndemna la relaxare. Pot fi montate fotolii în culori aprinse pentru a aduce un vibe dinamic şi modele în culori neutre pentru a crea senzația de larg și mare.

Oferă spațiu generos de relaxare și somn

Fotoliile sunt corpurile ce pot crea un loc personal, o zonă de relaxare şi servire a mesei, însă la fel de ușor, datorită sistemului de extindere se pot transforma în pături ce generează zone  confortabile de somn şi odihnă. Un fotoliu extensibil poate fi salvarea pentru situațiile când apar musafiri neaşteptaţi, când rămân peste noapte prieteni apropiaţi sau rude  venite în vizită.

Îţi permite să valorifici tot spațiul din încăpere

Un fotoliu genial integrat ajută la optimizarea eficientă a spaţiului. În locuințele mici orice milimetru este foarte valoros, iar integrarea de fotolii extensibile va permite optimizarea eficientă a spațiului care poate fi folosit ca zonă de servire a cafelei, zona de comunicare sau loc de joacă pentru cel mic.

Sursa de imagine:
Vadym Andrushchenko / Shutterstock.com

3646 vizite
Distribuie pe