Locale Altele
Vineri, 24 Septembrie 2021
Vin, 24 Sept 2021
A fost aleasă cea mai bună casă de pariuri din România - 888 Sport Online
SM Online  - Miercuri, 4 August 2021

Subiectul pariuri sportive online este unul de actualitate în România, în special în rândul tinerilor din țara noastră.

Aceștia au o dorință de a câștiga sume impresionante de bani, folosindu-se de intuiție și de cunoștințele din domeniul sportului. Iar pariurile sportive online le oferă fix această oportunitate.

Totuși, pentru a câștiga sume mari de bani, trebuie să joci la o casă de pariuri care să îți asigure cote corecte și o abordare cinstită față de jucători. Întrucât este foarte greu să evaluezi în mod obiectiv casele de pariuri sportive online din România, numărul mare de utilizatori ai acestor platforme a decis câștigătorul suprem.

888 Sport - Avantaje și Dezavantaje

Principalele avantaje ale casei de pariuri 888Sport sunt reprezentate de oferta foarte variată de pariuri sportive online, precum și comunicarea excelentă cu utilizatorii. De asemenea, această agenție virtuală funcționează în mod legal în România, fiind acreditată de O.N.J.N. (Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc). Agenția deține o licență cu numărul D.ONJN 1439/12.08.2016 valabilă pe o perioadă de 10 ani (până la 31.08.2026).

Suma minimă pe care o poți retragere printr-o singură tranzacție este excepțional de mică. Valoarea acesteia se situează la 3 EURO pentru transferurile efectuate folosind un card bancar sau un portofel electronic. Totodată, ai la dispoziție o mulțime de metode de plată din care poți alege, în funcție de preferințele și de nevoile tale.

Bonusuri fără depunere la 888Sport

Unul din cele mai importante aspecte de care trebuie să ții cont atunci când alegi casa de pariuri sportive online la care vrei să joci este reprezentat de numărul și calitatea bonusurilor oferite. Astfel, agenția 888 Sport excelează la acest capitol oferind diferite promoții pentru toți utilizatorii.

Există o mulțime de oferte active în fiecare zi, dintre care cele mai populare sunt cele de tip bonus fără depunere și 888Sport Bonus. Totuși, fiecare ofertă se supune unor termeni și condiții. Pentru a evita eventualele neplăceri ce pot apărea pe parcursul timpului cât profiți de aceste promoții, îți recomandăm să citești cu atenție regulile aferente fiecărui bonus.

Depunere minimă la 888Sport

Atunci când vrei să faci o depunere în contul tău de pariuri ești condiționat de suma minimă ce poate fi procesată de operatorul de plăți. În funcție de agenția la care joci, valoarea minimă a depunerii diferă radical. În cazul 888Sport, poți utiliza un număr de opt metode de plată distincte.

Toate depunerile sunt procesate în doar câteva secunde și nu sunt supuse niciunui comision. Totodată, suma minimă pe care o poți depune la 888Sport este de doar 40 de RON. În cazul retragerilor, situația este similară, iar retragerea minimă se situează în jurul valorii de 10 EURO (echivalentul a 50 de RON). Atunci când retragi bani din platforma 888Sport, trebuie să ții cont de timpul de procesare care este relativ mare. Astfel, poți aștepta până la 4 zile lucrătoare până să primești banii în contul tău bancar.

2957 vizite
Distribuie pe