Locale Altele
Vineri, 24 Septembrie 2021
Vin, 24 Sept 2021
Cum alegi o casa de pariuri online
SM Online  - Marti, 10 August 2021

Atunci cand te decizi sa pariezi online vei avea la dispozitie o multime de case de pariuri din care poti alege. Acest segment al pariurilor online s-a dezvoltat mult la noi in Romania, astfel ca in prezent exista pe piata zeci de agentii licentiate.

Pentru un jucator fara experienta poate fi putin dificil sa aleaga dintre asa multe case de pariuri online. Tocmai din acest motiv iti voi prezenta in articolul de fata aspectele pe care trebuie sa le iei in considerare atunci cand vrei sa alegi o agentie la care sa iti deschizi cont.

Cum sa alegi o agentie de pariuri online?

Bineinteles, in primul rand trebuie sa fii atent ca agentia la care vrei sa joci sa detina o licenta ONJN. Acesta este primul pas, insa apoi va trebui sa tii cont de multe alte aspecte care te intereseaza pe tine in mod special.

Asadar, atunci cand alegi cele mai bune case de pariuri online trebuie sa ai in vedere urmatoarele lucruri:

  • Bonusul oferit
  • Oferta de pariuri
  • Pariuri live
  • Cash Out
  • Aplicatia pentru mobil
  • Metodele de plata disponibile
Bonusul oferit

Toate casele de pariuri de pe internet ofera bonus pentru clientii noi la inregistrare. Ofertele difera destul de mult si exista mai multe tipuri de bonusuri pe care le poti intalni, printre care: bonus procent din suma depusa, bonus cu pariuri gratuite, pariu fara risc sau cashback.

Bonusul la pariuri este destul de important, mai ales atunci cand nu ai un buget de start foarte consistent. Astfel te poti orienta catre o agentie care ofera un bonus cat mai mare, fiindca exista chiar si bonusuri de 200% la depozit.

Trebuie totusi sa fii atent si la conditiile de rulaj, pentru ca degeaba incasezi un bonus consistent daca acesta are cerinte de rulaj greu de indeplinit.

Oferta de pariuri

Este important sa analizezi oferta de pariuri a agentiilor dintre care vrei sa alegi. Acesta este unul dintre cele mai importante aspecte, fiindca este esential sa ai la dispozitie cat mai multe evenimente pe care poti paria, precum si mai multe optiuni de pronosticuri.

Daca iti place in mod deosebit sa pariezi pe anumite pronosticuri, cum ar fi cartonase galbene la fotbal, de exemplu, atunci vezi daca respectiva casa de pariuri le include in oferta.

Pariuri live

Toate agentiile online de pariuri ofera si o platforma de pariuri live. Pentru a te bucura insa de o experienta de joc buna trebuie ca sectiunea de pariuri live sa fie una de calitate, usor de folosit si care sa ofere si multe evenimente si optiuni de pariere.

De asemenea, un lucru important este reprezentat de serviciul de Live Streaming. Prin intermediul acestuia vei putea urmari meciuri online gratis direct pe site-ul casei de pariuri, ceea ce pentru mine unul este foarte important. Eu iti recomand sa alegi o agentie la care ai aceasta posibilitate.

Cash Out

Functia de Cash Out iti ofera posibilitatea de a inchide oricand doresti pariurile plasate. Astfel iti pot asigura profitul inainte ca evenimentele pe care ai pariat sa se incheie sau poti reduce pierderile. Este o functie extrem de utila pe care destul de multe case de pariuri online o ofera. Ar trebui ca agentia la care pariezi sa includa si aceasta facilitate, pentru ca ea te va ajuta in multe situatii.

Aplicatia pentru mobil

In ziua de astazi majoritatea dintre noi accesam internetul in mare parte din timp direct de pe telefon. Asa se intampla si cu pariurile, astfel ca daca vrei sa pariezi de pe telefon in cele mai bune conditii alege o casa de pariuri care ofera o aplicatie dedicata.

Evident, la toate agentiile vei putea paria si din browser, prin intermediul site-ului web optimizat pentru mobil, insa din proprie experienta iti spun ca o aplicatie de pariuri pentru mobil este de preferat.

Nu doar ca iti va fi mult mai usor sa plasezi biletele dorite, dar vei beneficia si de alte functii utile, cum ar fi logarea prin amprenta, pariuri rapide, streaming live si altele.

Metodele de plata disponibile

Nu in ultimul rand ar trebui sa iei in considerare si metodele de depunere si retragere pe care le ofera casele de pariuri. Daca folosesti un card bancar atunci nu va fi nicio problema, deoarece pe toate site-urile vei putea efectua plati prin aceasta metoda.

Daca insa preferi portofele electronice (Skrill, Neteller, Paysafecard) sau daca vrei sa depui si sa retragi bani cash, fara card bancar atunci trebuie sa vezi daca respectiva agentie ofera aceste posibilitati de plata.

Concluzionand, acestea ar fi principalele aspecte pe care sa le urmaresti atunci cand vrei sa alegi o casa de pariuri online la care sa joci. Fiecare jucator are propriile preferinte (pe unii ii intereseaza un bonus cat mai mare, in timp ce altii cauta pariuri speciale, de exemplu), de aceea trebuie sa alegi agentia care ti se potriveste cel mai bine.

3178 vizite
Distribuie pe