Locale Altele
Marti, 19 Octombrie 2021
Marti, 19 Oct 2021
Vești bune! Holcim caută tineri pe care să-i pregătească pentru industria construcțiilor, la Școala Tehnică Holcim din Aleșd. Programul educațional este gratuit și asigură angajarea ulterioară
SM Online  - Vineri, 13 August 2021

Holcim Romania invită absolvenții de liceu cu profil tehnic sau real, cu vârsta cuprinsă între 18 și 25 de ani, să se înscrie în proiectul educațional oferit de Școala Tehnică Holcim de la Aleșd. La sfârșitul anilor de studiu, tinerii vor primi o diplomă cu calificarea de Tehnician în industria cimentului și un loc de muncă în una dintre locațiile Grupului Holcim Romania, în apropierea localității de reședință a absolventului.

În cadrul Școlii Tehnice Holcim de la Aleșd, tinerii vor avea posibilitatea să facă parte dintr-un proiect care are ca scop formarea noilor generații de profesioniști. Programul include module de învățare teoretice și practice oferite de specialiști din cadrul Holcim și Somaco, în strânsă colaborare cu profesori de la Colegiul Tehnic “Alexandru Roman” Aleșd, județul Bihor.

În modulul teoretic se regăsesc cursuri despre: procesul și tehnologia de fabricare a cimentului, mentenanță mecanică, preventivă, electrică, calitate, tehnologia prefabricatelor, SSM, mediu și cursuri generale: matematică, fizică, chimie, limbi străine, desen tehnic și IT. În paralel, cei înscriși în program vor desfășura sesiuni de practică la fabricile Holcim Aleșd, Holcim Câmpulung, Somaco Teiuș, Somaco Timișoara și la stațiile de betoane Holcim din țară.

Pe tot parcursul proiectului, Holcim Romania asigură în mod gratuit pregătirea teoretică și practică, transport, cazare și masă, echipamentul individual de protecție și toate materialele necesare studiului. În plus, elevii pot beneficia și de burse de merit.

Pentru a aplica este necesar să se completeze cererea de înscriere și să se atașeze copia cărții de identitate, a certificatului de naștere și a celui de căsătorie (dacă este cazul), diploma de bacalaureat sau certificatul de absolvire, foaia matricolă  și adeverință de la medicul de familie.

Compania anunță disponibilitatea unui număr limitat de locuri și posibilitatea înscrierii până la data de 7 septembrie, 2021. Ulterior, între8 - 10 septembrie, aceștia vor susține o serie de testări la matematică, fizică, chimie, engleză, evaluare a profilului psihologic și un interviu cu un specialist Holcim Romania.

Mai multe informații despre admitere și condiții de înscriere pot fi găsite pe site-ul www.holcim.ro sau la numarul de telefon 0758 016 284.

***

Despre Grupul Holcim

Holcim construiește progres pentru oameni și pentru planetă. În calitate de lider global în furnizarea de soluții de construcții, compania contribuie la dezvoltarea unui mediu construit mai verde și mai inteligent, îmbunătățind nivelul de trai al oamenilor din întreaga lume. 

Holcim este prezent în 70 de țări la nivel mondial, reunind unele dintre cele mai de succes companii din industria construcțiilor: ACC, Aggregate Industries, Ambuja Cement, Disensa, Firestone Building Products, Geocycle, Holcim și Lafarge, cu peste 70.000 de angajați.

Despre Holcim România

Holcim (Romania) S.A. activează de peste 20 de ani în sectorul materialelor de construcții din România. Compania deţine 2 fabrici de ciment în Câmpulung şi Aleșd, o staţie de măcinare, 18 staţii ecologice de betoane, 3 staţii de agregate, 2 staţii de lianţi speciali şi 3 terminale de ciment în Bucureşti, Turda și Roman. Holcim are aproximativ 800 angajați în România.

Grupul de companii Holcim România include Somaco Grup Prefabricate (ce deține 5 fabrici de prefabricate și una de BCA) și Geocycle România (cu 3 puncte de lucru pentru pre-tratarea deșeurilor).
4922 vizite
Distribuie pe