Locale Altele
Miercuri, 17 August 2022
Mie, 17 Aug 2022
Pleci la pescuit câteva zile? Află cum să te bucuri de confort noaptea!
SM Online  - Vineri, 13 August 2021

Pescuitul este una dintre activitățile mult iubite de romani, pentru că le permite să se relaxeze după zilele obositoare petrecute la serviciu sau după activitățile obligatorii în familie, pentru că au șansa de a petrece în aer liber, curat și să desfășoare unul dintre sporturile preferate.


Deși până acum ceva timp pescuitul era considerat mai mult apanajul bărbaților, tot mai multe doamne și domnișoare au început să fie interesate să petreacă timp de calitate pe malul apei, relaxându-se cu lanseta în mână, în căutarea celei mai mari capturi. 

Confortul este una dintre necesitățile oamenilor moderni, care spun cât de dificil este să se confrunte cu lipsa diferitelor lucruri esențiale pentru a se simți cu adevărat bine. Planul de a sta câteva zile la pescuit, în cort sau în rulotă, este fabulos, însă pe parcurs ce orele încep să treacă și noaptea să se instaleze, mulți realizează că lipsește lumina, că n-au toaleta la îndemână, că nu pot suporta sacul de dormit aruncat direct pe pământ, iar acestor lucruri li se adaugă multe altele. 

Iată cum să pleci la pescuit și să te bucuri de confort toată noaptea!

Pescuitul pe timp de noapte este mai dificil, dar nu despre tehnicile și stilurile de a prinde peștele este vorba, ci despre cum să transformi această experiență într-o adevărată vacanță de câteva zile, plină de relaxare și de momente frumoase. Astfel, pentru a te bucura de confort trebuie să ai asupra ta următoarele lucruri esențiale:

  • Cortul este acea piesa care te va proteja ușor de temperaturile mult mai scăzute din timpul nopții, făcând mult mai simplă cazarea, mai ales când nu există altă posibilitate (hotel, motel, pensiune). În comerț poți găsi modele special concepute, realizate din materiale de cea mai buna calitate, care invită la relaxare după o partidă lungă de pescuit;

  • Patul este acel accesoriu ce va oferi confort pescarilor, permițându-le să se odihnească suficient noaptea pentru a face față unei sesiuni noi de pescuit, cu rezultate foarte bogate. Poți alege un model care se poate transforma pe timpul zilei în scaun, în acest fel nemaifiind nevoie de o altă achiziție ce presupune o investiție suplimentară;

  • Lumina este absolut necesară în timpul nopții, mai ales cand vrei să te orientezi în interiorul cortului sau afară, împrejurul lui. Poți opta pentru una dintre lanternele de la Lerato pentru că oferă o iluminare pe distanță lungă, chiar și în locuri foarte întunecate, încărcându-se foarte ușor cu un cablu micro USB. Site-ul pune la dispoziția tuturor clienților produse de calitate și prețuri accesibile;

  • Plasa de țânțari este un produs must-have pentru orice pescar. Toata lumea știe cât de greu este să stea lângă malul bălții imediat ce soarele a apus, așa că o plasă bună, cu găuri mici, va reuși cu siguranță să creeze atmosfera adecvată și să invite la a petrece seara într-un mod plăcut. Pentru orice eventualitate, ia cu tine și un spray împotriva insectelor. Niciodată nu poți ști dacă vreo astfel de vietate nu a intrat pe lângă tine în interiorul cortului.

Așadar, dacă vrei să pleci la pescuit câteva zile și vei înnopta pe malul apei, atunci nu uita că trebuie să iei cu tine câteva produse esențiale, astfel încât să te poți bucura de confort și de timp petrecut plăcut de unul singur sau alături de alți împătimiți ai pescuitului.

Surse foto:

shutterstock.com

 
6399 vizite
Distribuie pe