Locale Altele
Miercuri, 17 August 2022
Mie, 17 Aug 2022
Transformă-ți camera într-un spațiu inedit prin aceste decorațiuni deosebite!
SM Online  - Joi, 26 August 2021

Orice cameră poate fi transformată într-un spațiu modern și actual, prin decorațiunile potrivite. Desigur, mobilierul este foarte important, însă elementele decorative sunt cele care fac diferența și te ajută să ai un design elegant și deosebit. Dacă ești în căutare de inspirație și vrei să îți redecorezi camera preferată, noi îți propunem 4 categorii de elemente decorative pe care le poți integra ușor în casa ta:


1.    Oglinzile cu accente aurii sau argintii

Oglinzile sunt decorațiunile perfecte pentru orice încăpere, dar în special pentru cele mici, deoarece creează impresia de mai mult spațiu și oferă luminozitate camerelor. Dacă vrei să oferi un aspect elegant camerei tale, poți opta pentru oglinzi cu rame aurii sau argintii, de mari dimensiuni. De asemenea, și o oglindă într-o formă asimetrică, atipică, va aduce un design modern în locuința ta.

2.    Tablourile canvas

Tablourile canvas sunt acele elemente decorative ce oferă un design modern, se potrivesc în orice cameră și dau o notă personală spațiului decorat. Pentru un efect inedit și inspirațional, noi îți propunem tablourile fantasy de la pepanza.ro. În funcție de tematica, stilul camerei și preferințele tale, poți alege și alte tipuri de tablouri canvas, cum ar fi black&gold, abstracte sau cu peisaje, care să ofere camerei tale aspectul mult visat.

3.    Decorațiuni handmade

Decorațiunile handmade te vor ajuta mereu să îți personalizezi camera și să ai un design unic. Poți opta pentru elemente handmade de perete, măsuțe personalizate, statuete, vase sau corpuri de iluminat. Decorațiunile handmade sunt ușor de integrat și potrivite pentru orice cameră, datorită multitudinii de modele, materiale și forme existente. Tot ce trebuie să faci este să le cauți pe cele care ți se potrivesc cel mai bine.

 4.     Plantele

Plantele sunt absolut necesare în orice locuință, atât datorită oxigenului produs, cât și faptului că schimbă aspectul oricărei camere, transformând-o într-un spațiu cu un vibe fresh și modern. Nu îți face griji dacă nu te pricepi foarte bine la îngrijirea acestora, poți opta pentru plante precum cactușii, suculentele, limba soacrei sau ficușii, care nu au nevoie de multă atenție și îngrijire. În plus, te poți juca foarte mult cu poziționarea acestora și chiar ghivecele în care stau, astfel încât să fie niște elemente decorative cu adevărat deosebite.

 

Așadar, dacă te afli în căutarea unor idei pentru a-i oferi un aspect fresh camerei tale sau oricărei alte încăperi din casă, inspiră-te din ideile de mai sus și redecorează-ți camera într-un mod inedit. Spor la decorat!

Sursă foto: Pinterest.com

5353 vizite
Distribuie pe