Locale Altele
Miercuri, 17 August 2022
Mie, 17 Aug 2022
Cum trebuie sa fie caruciorul perfect pentru bebe?
SM Online  - Luni, 30 August 2021

Este normal ca in momentul in care ai un copilas sa iti doresti tot ceea ce este mai bun pentru acesta. De aceea, majoritatea parintilor cauta cele mai bune produse pentru bebelusi, care sa le vina in ajutor in mod real si care sa contribuie intr-un mod sanatos la dezvoltarea micutilor. 

Daca trebuie sa cumperi un carucior pentru bebe si vrei ca acesta sa fie cat mai calitativ, atunci este obligatoriu sa te asiguri ca modelul ales bifeaza cateva caracteristici importante. Citeste in continuare articolul, pentru a afla ce trebuie sa aiba si cum trebuie sa fie caruciorul perfect pentru nou-nascuti. 

Iata cum trebuie sa fie cel mai bun carucior pentru bebelusul tau:

  • Sa fie pliabil

Este elementar ca modelul de carucior pe care il alegi pentru prima parte a vietii copilului tau sa fie pliabil, astfel incat sa-l poti folosi intr-un mod cat mai simplu si usor. Vor exista momente in care va trebui sa iesi fara partener in parc cu cel mic, motiv pentru care varianta de carucior aleasa trebuie sa se plieze cat mai rapid, din doar 3 miscari, astfel incat sa te poti descurca cu brio pe cont propriu. Prin urmare, este recomandat sa te orientezi doar spre carucioarele cu sisteme inteligente de  pliere.

  • Sa aiba numeroase spatii de depozitare

Caruciorul pentru copil trebuie sa aiba mai multe spatii pentru depozitarea jucariilor, a biberoanelor, a servetelelor umede si a tuturor produselor de care ai nevoie pe parcursul plimbarii prin parc. 

Un carucior cu multe buzunare iti poate oferi un confort sporit, asa ca este recomandat sa iti indrepti intotdeauna atentia catre carucioarele pentru bebelusi dotate cu mai multe spatii de depozitare. 

  • Sa fie 3 in 1

Nu este deloc convenabil din punct de vedere financiar si nu numai, sa cumperi un carucior simplu, dupa care un landou si un scaun pentru masina. Cel mai bine si cel mai corect este sa te orientezi de prima data spre cele mai bune carucioare 3 in 1, cum sunt cele de la babyneeds.ro. 

In felul acesta, reusesti sa scutesti sume importante de bani, fiindca este mult mai profitabil un astfel de carucior multifunctional, decat achizitionarea pe rand a tuturor pieselor.

  • Sa fie realizat din material rezistent 

Este ideal ca modelul de carucior spre care iti indrepti atentia sa fie realizat dintr-un material rezistent, precum este aluminiul, mai ales daca vrei sa nu le inlocuiesti in mod frecvent. Este de evitat achizitionarea carucioarelor din plastic. 

In cele din urma, tine cont de toate aceste caracteristici pe care trebuie sa le aiba cel mai bun carucior pentru copii de pe piata, astfel incat sa fii cat mai multumit si satisfacut de investitia facuta. 

Sursa foto: Pixabay.com

 
5157 vizite
Distribuie pe