Locale Altele
Luni, 29 Noiembrie 2021
Luni, 29 Nov 2021
Top 3 tipuri de firme mici care pot face profit rapid în județul Satu Mare
SM Online  - Marti, 14 Septembrie 2021

Satu Mare oferă foarte multe oportunități atunci când dorești să deschizi sau ai deja o firmă. Cu destul de multe opțiuni de a presta diverse servicii sau de a diverse produse atât în România, cât și în țara vecină, Ungaria, acest județ este unul dintre cele importante puncte de atracție din vestul țării.

Pentru că posibilitățile sunt destul de multe, poți înființa aproape orice tip de societate cu ajutorul căreia să exploatezi și să faci profituri destul de bune în acest județ. Datorită accesului la vestul Europei, te poți baza pe diverse activități.

Mai jos poți descoperi 3 tipuri de societăți mici care pot funcționa în Satu Mare și cu ajutorul cărora poți începe să faci profit destul de rapid.

Tipuri de firme mici care pot obține profituri bune în scurt timp în Satu Mare

1.  O agenție de turism intern și extern

Cu numeroase puncte de atracție atât în județ, cât și în cele din apropiere, dar și cu acces facil la vestul Europei, o agenție de turism poate fi una dintre cele mai pretabile idei de afaceri pe care ai putea-o implementa, mai ales că poți pleca de la o firmă mică, pe care să o dezvolți pe parcurs.

Dacă de organizarea excursiilor te poți ocupa chiar tu, pentru partea de transport poți apela la închirierea unui autocar în funcție de numărul de clienți și de destinațiile în care dorești să ajungi. La Tabitatour.ro poți găsi soluții flexibile bazate pe cerințele tale.

2.   O firmă de închirieri auto

Localizarea județului la limita graniței cu Ungaria poate fi în avantajul tău dacă hotărăști să înființezi o firmă de închirieri de autoturisme, mai ales că Satu Mare este vizitat adesea de mulți străini obișnuiți să închirieze vehicule pentru diverse deplasări.

Dacă nu dorești să investești de prima dată în vehicule noi, poți folosi unele rulate. Dacă vrei unele din afară, poți apela o firmă pentru transportul mașinilor pe platformă, astfel încât să nu fii nevoit să faci multe drumuri pentru aducerea lor. Mai mult, poți începe cu doar câteva vehicule urmând să completezi flota cu altele pe măsură ce te extinzi.

3.  O firmă de curierat

Nu mai este un secret cp numărul românilor care aleg să se mute din țară crește de la an la an. Dacă dorești să profiți de acest lucru, o firmă de curierat care să preia și să distribuie colete trimise de cei plecați rudelor rămase în România poate fi o idee foarte profitabilă. Aceasta poate opera ca o societate mică până în momentul în care dorești să te extinzi sau să îți diversifici serviciile.

Satu Mare este unul dintre cele mai avantajate județe ale țării din punct de vedere al localizării, astfel că în aproape orice oraș există destul de multe idei de afaceri mici care pot obține profituri destul de frumoase. Dacă ai capitalul necesar, cele 3 tipuri de activități prezentate mai sus pot fi doar câteva dintre ideile pe care le poți folosi pentru a-ți lansa propria firmă.

Sursa foto: Pixabay.com

 
4281 vizite
Distribuie pe