Locale Altele
Joi, 27 Ianuarie 2022
Joi, 27 Ian 2022
Ce joc de la cazino are cea mai mare șansă de câștig?
SM Online  - Miercuri, 6 Octombrie 2021

Nu este ușor să stabilești care este cel mai profitabil joc din cazino deoarece un aspect foarte important le poate diferenția pe toate.


În primul rând, este vorba de jucătorul care joacă respectivele jocuri și de abilitatea acestuia de a ține frâiele diferitelor presiuni de la fiecare joc. Bineînțeles, putem spune de la început că sloturile sunt jocurile de noroc unde nu vei avea niciodată șanse foarte mari de câștig, dar chiar și acolo poți nimeri un Jackpot de 10 milioane de dolari, iar toate problemele tale se vor termina.

Blackjack

Așa cum am spus, sloturile nu vor avea un nume de listat în acest articol, dar dacă totuși sperai să găsești un titlu de slot profitabil în acest articol, sfatul meu ar fi să încerci Sweet Bonanca free pentru a vedea dacă și se potrivește. Revenind la Blackjack, avem de data aceasta oportunitatea de a discuta despre unul dintre jocurile de noroc din cazino la care îndemânarea și capacitate de concentrare au un cuvânt puternic de spus. Jocul de Blackjack îți oferă șanse de câștig de 49%, procent care la prima vedere nu îți oferă foarte multe, dar este enorm și vei afla de ce.

La jocul de Blackjack ești doar tu contra dealerului care este singurul de la masă ce poate avea un impact asupra rezultatului unei runde simple. Obiectivul jocului este unul cât se poate de simplu. Dacă suma punctelor cărților tale este foarte aproape de 21 sau chiar 21, vei fi câștigător atâta timp cât nu depășești acest număr, dar și dealerul are mai puține puncte decât tine.

Spre deosebire de alte jocuri precum Poker-ul unde ceilalți jucători pot să aibă un impact uriaș asupra rundei, la Blackjack totul depinde de tine și de modul în care tu îți gestionezi mișcările și bugetul. Cu cât îți vei perfecționa mai mult abilitățile la jocul de Blackjack, cu atât vei putea să îți crești mai mult șansele de câștig. Acest lucru se datorează faptului că tu poți face anumite calcule și poți luat decizii pe care dealerul nu le va putea face niciodată fiind bazat doar pe noroc.

Craps

Jocul de zaruri nu este foarte bine primit în comunitate deoarece a însemnat o bună parte de timp un proces ilegal pentru tot felul de oameni. Jocul de zaruri din cazino este o cu totul altă poveste. Șansele de câștig la jocul de Craps sunt de 50%. Pariurile care vor fi plasate la acea masă de joc țin strict de rezultatul punctelor zarurilor care vor acumulate după ce shooterul va arunca zarurile.

La masa de Craps se află mai mulți jucători, iar unul dintre aceștia va fi cel care aruncă zarurile. Dacă la prima aruncare, acesta reușește să marcheze un 7 sau un 11, el va fi cel care câștigă runda respectivă. Dacă acest lucru nu se întâmplă, el va avea nevoie să arunce zarurile din nou până când va reuși să nimerească un 7 pentru a fi câștigător. Principalele pariuri care pot fi plasate la aceste aruncări sunt cele clasice care prezic dacă shooter-ul va fi câștigător sau nu, dar există și alte variații ale pariurilor pe care vei fi foarte fericit să le descoperi singur.

Ruletă

Foarte puține jocuri de cazino îți oferă măcar câteva șanse de succes. Tocmai acesta este motivul pentru care acum încercăm să îți dăm cele mai bune sfaturi în materie de productivitate. Jocul de ruletă este și el unul care face parte din lista jocurilor care ar putea avea potențialul de a te îmbogăți. Procentajul de succes din Ruletă este de 50% șanse de câștig și iată care este sistemul de joc:

Jocul de ruletă este unul dintre cele mai populare jocuri din cazino. Principala vedetă din acest joc este Ruletă care conține 37 de numere sau chiar 38, dar dacă vreodată vei ajunge să joci la varianta de 38 de numere, sfatul nostru este să nu o faci.

Crupierul va porni rotirea ruletei după ce toate pariurile au fost plasate de către jucătorii care se află la masa de joc. Pariurile sunt destul de multe, dar printre cele mai simple se numără cel pe culorile roșu sau negru, numere pare sau impare, iar variațiile pot continua mult mai mult.

Jocurile de la cazino cu șansa cea mai mică de câștig - Sloturi

Așa cum am precizat și în primul paragraf al acestui articol, jocurile de cazino cu cele mai mici șanse de câștig sunt sloturile. Au fost proiectate într-un anumit fel încât rundele se termină foarte repede, au foarte mici șanse de câștig și îți pot reduce bugetul la un nivel pe care nici măcar tu nu ți l-ai fi putut imagina vreodată.

Dacă șansa de câștig de la ruletă ar fi fost de 50%, șansele ca o rotire de slot să fie câștigătoare se reduce până la 1 la 50 de milioane. Este incredibil căt de mult au fost sloturile folosite atât de mult timp. Sunt printre cele mai profitabile alternative de jocuri de noroc pentru cazinoul care le deține. Dacă ești pasionat de jocuri de noroc, cel mai stupid lucru pe care îl poți face este să te joci la Sloturi.

Concluzie

Așadar, cele mai importante jocuri din cazino nu sunt mereu și cele mai simple. Este adevărat că dacă vom reuși să privim cu ochii mai larg deschiși, nu este niciodată simplu să înveți ceva nou, dar cu mult antrenament, interes și cu riscul de a pierde ceva bani învățând, vei reuși să alegi jocurile profitabile și să fii și priceput la ele.

4614 vizite
Distribuie pe