Locale Altele
Miercuri, 8 Decembrie 2021
Mie, 8 Dec 2021
LocaleSportAlteleAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Păcănele de tipul Megaways pe care să le încerci acum!
SM Online  - Marti, 2 Noiembrie 2021

Providerii de sloturi îmbunătățesc în permanență oferta și serviciile de gambling, astfel că pasionații cazinourilor online sunt răsplătiți constant cu opțiuni care mai de care mai interesante și inovatoare.Pe lângă faptul că surprind, noutățile venite din această sferă sunt cât se poate de ofertante în ceea ce privește ideea de distracție și de petrecere a timpului liber.


Astfel apar tot mai multe variante de jocuri menite să încânte, mai cu seamă dacă au caracteristici atipice și ies în evidență cu ceva nou. Una dintre cele mai faine alternative o reprezintă jocurile recreaționale, care invită la relaxare - ceva cam ca shining crown, în cazul în care se acceptă ceva fără mari provocări.

Vorbind despre producătorii de jocuri, Big Time Gaming nu face excepție, astfel că furnizorul de soluții de gaming a introdus și a lansat în portofoliul său o companie de sloturi care se numește Megaways. Primite cu entuziasm și încântare de către cei interesați, păcănele din catalogul acestuia au intrat rapid în atenția celor interesați, mai ales pentru că adoptă și induce o notă nostalgică păstrându-se baza sloturilor clasice ca mecanism și vizual.

Pentru că asta este realitatea: sloturile Megaways se folosesc de un sistem revoluționar și similar jocurilor clasice de păcănele, cu linii și role de sloturi pentru a se obține victorii de ordinul sutelor de lei. Desigur, doar cu o bună gestionare a finanțelor și o gestionare responsabilă a fondurilor, poți obține rezultate notabile.

Bun, ca să îți facem și o recapitulare, căci s-ar putea să fii familiar deja cu jocuri din portofoliul Megaways, îți enumerăm mai jos câteva variante dintre care să alegi. S-ar putea ca pe unele să le cunoști deja, dar să nu fi știut sub umbrela cărui producător se află.

White Rabbit     

White Rabbit Megaways a fost lansat în 2017 și face trimitere, la design cel puțin, la povestea clasică scrisă de Lewis Carroll, respectiv Alice în Țara Minunilor. Un joc de tip slot machine, acesta este compus din cinci role cu până la 12 simboluri dispunând de o grafică colorată în nuanțe vibrante care amintesc, așa cum precizam de nebunescul basm al copilăriei. Combinațiile câștigătoare ajung la 248.832 variante posibile.Bonusul gratuit este unul considerabil, unul suficient de notabil cât să însemne că îți merită timpul și atenția, dar mai ales interesul cât să îi dai cel puțin o șansă.

Extra Chilli

Sloturile Megaways care asigură cele mai multe posibilități de câștig, Extra Chili are un RTP de 96.82% și dispune de până la 117.649 posibilități de câștig. În ceea ce privește sistemul de joc, acesta este format din 6 role a câte 7 rânduri. Ca tema de joc, dacă nu ți-ai dat seama deja, aici s-a mizat pe Mexic și pe piața locală, pe o grafică picantă, ca să spunem mai simplu și amuzant. Asta pentru că ardeiul iute este motivul principal, disponibil în felurite simboluri combinate cu unele la fel de obișnuite (cum ar fi Scatter sau Wild), care la rândul lor declanșează diverse alte funcții speciale. O să-ți placă, pentru că este foarte entertainment.

Gods of Olympus

Cu un nume cât se poate de evident, jocul de păcănele Zeii Olimpului este, probabil, cel mai puțin volatil joc din întreaga listă. Dar asta compensează în termeni de distracție, pentru că este cât se poate de nebunesc și cool, lucru derivat, cel mai probabil și din caracteristicele sale de rotiri, care pot genera câștiguri cât se poate de satisfăcătoare. Posibil că acesta să fie cel mai subestimat joc de tip păcănele de la Megaways - poate fi ales și pentru că se recomandă oricărui buget și tip de experiență. Și dacă nu era clar deja, simbolurile high-end ale jocului puternic ele sunt figuri din mitologiei - Ares, Poseidon, Atena și Zeus.

Rainbow Riches

Printre cele mai populare jocuri de tip slot machine se numără și Rainbow Riches Megaways, care dispune de 6 role cu până la 7 rânduri de simboluri – pietre prețioase de diferite culori, pentru ca cele diferite să fie împrumutate de la cele tradiționale, pentru bonusuri generoase și surpriză. Acest tip de joc primește constant diverse upgrade-uri, tocmai în ideea că este foarte solicitat și se dorește livrarea de calitate și noi ocazii de revenire. Potențialul de câștig este unul uriaș - jocul are o vechime de peste 10 ani și asta spune totul, într-o industrie unde supraviețuiește doar ce-i mai bun.


Great Rhino

Cu o grafică foarte amuzantă, Great Rhino de la Meagaways se folosește de simboluri de animale precum leu, gorila, rinoceri, flamingo sau gorilă. Toate acestea pot apărea pe cele șase role a câte 8 simboluri fiecare. Jocul dispune de o funcție aparte, care poate duce la câștiguri ce ajung până la 20.000 de ori multiplicate cu miza aleasă (la rotire, prețul pornește de la prețuri de sub un leu)

Una dintre cele mai dinamice, interactive și evoluate industrii, cea de gaming, nu pare să ducă lipsa de nimic - nici de clienți, nici de bugete, nici de soluții sau idei, astfel că sunt multiple funcții care au revoluționat tot ceea ce se face până acum câțiva ani. Motorul Megaways este unul dintre cele mai puternice nume, care a reușit să crească și să se dezvolte natural, poate și mulțumită faptului că este vorba despre ceva ușor accesibil.

2313 vizite
Distribuie pe