Locale Altele
Miercuri, 8 Decembrie 2021
Mie, 8 Dec 2021
LocaleSportAlteleAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
De ce să cumperi telefonul-vedetă Huawei Nova 9?
SM Online  - Luni, 15 Noiembrie 2021

”Flagship smartphone for the younger generation”, adică telefonul-vedetă al generației tinere – așa l-a numit președintele regional Derek Yu în timpul lansării de la Viena.

Acum și românii cumpără Huawei Nova 9 cu un entuziasm rar întâlnit la produsele din această categorie, direct de pe platforma online a producătorului, beneficiind de plata în rate la un preț promoțional și garanție de un an pentru protecția ecranului.

Disponibil în culorile Black și Starry Blue, telefonul surprinde plăcut prin design-ul adoptat, cu muchii rotunjite ale carcasei, dar și ale display-ului curbat lateral, având rezoluție FHD+, rată de refresh de 120Hz și poate afișa până la 1 miliard de culori.

Una dintre cele mai importante dotări este camera, nu doar cea din spate, ci și cea frontală. Pentru selfie-uri avem la dispoziție o cameră wide de 32 megapixeli, cu funcție HDR și ceea care atrage atenția în mod special este posibilitatea de filmare 4k@30fps, astfel că te poți apuca și de vlogging, dacă vrei. Telefonul aduce în spate un setup foto quad bine echilibrat, care implică în primul rând o cameră foto principală wide de 50 mpx cu senzor RYYB, deschidere f/1.9 și PDAF.

Alături avem o cameră ultra-wide de 8 megapixeli pentru a cuprinde tot peisajul din vacanță în fotografie, iar pentru distracție există și camera macro de 2 mpx, care îți permite să te apropii mult de subiect pentru capturi deosebite. Setup-ul este completat de o cameră bokeh de 2 mpx pentru acel fundal blurat din fotografii. Filmarea se face până la 4K, iar în slow motion ajungem la 720p@960fps.

În interiorul Huawei Nova 9 descoperim o baterie de 4300 mAh care deși poate părea destul de basic la prima vedere, compensează prin încărcarea super rapidă la 66W. Huawei spune că putem ajunge de la 0 la 100% în doar 38 de minute, iar un bonus este oferit sub forma funcție de powerbank prin care putem încărca alte telefoane via cablu UBS-C.

Cât despre software, Huawei Nova 9 vine cu EMUI 12 bazat pe Android 11.

1524 vizite
Distribuie pe