Locale Altele
Marti, 9 August 2022
Marti, 9 Aug 2022
Huawei Nova 8i, varianta mai accesibilă a seriei-vedetă de smartphone
SM Online  - Luni, 15 Noiembrie 2021

Alături de noul telefon Nova 9, producătorul chinez Huawei a lansat pe piața din România și Nova 8i, o variantă mai accesibilă din punct de vedere al prețului, dar cu dotări tehnice comparabile cu cele ale telefonului-vedetă.

Cumpără Huawei Nova 8i la un preț irezistibil, direct din magazinul online al producătorului și convinge-te singur de performanțele acestui  telefon cu un ecran de 6,67 inci și un sistem de 5 camere foto!

Ecranul telefonului este Edgeless Display și oferă claritate și redare video sau jocuri la o înaltă calitate. Acest ecran 1080 x 2376, FHD+ suportă gama de culori DCI-P3 și prezintă culori reale și detalii vii. Noul smartphone Nova vine cu o caracteristică îmbunătățită Eye Comfort, care a trecut certificarea TÜV Rheinland Low Blue Light și poate filtra lumini albastre dăunătoare, reducând la minimum decolorarea galbenă.

Afișajul suportă, de asemenea, o rată de eșantion tactil 180Hz pentru o reacție maximă, ceea ce se traduce într-un avantaj, atunci când vine vorba despre jocuri.

Continuând moștenirea camerelor Huawei, noul Nova 8i este dotat cu o cameră AI Quad. Echipată cu un senzor de 1/1.7 inci, camera principală are rezoluția de 64MP. Camera cu unghi ultra-Wide 120° permite utilizatorilor să surprindă mai mult conținut în fiecare fotografie, în timp ce cu camera Macro poate fi realizată o fotografie de aproape la detalii fine, la o distanță de doar 4 cm față de obiectiv.

Seria HUAWEI Nova este construită pentru a oferi modele uimitoare și caracteristici îmbogățite pentru a satisface nevoile consumatorilor de productivitate și divertisment.

4090 vizite
Distribuie pe