Locale Altele
Vineri, 20 Mai 2022
Vin, 20 Mai 2022
LocaleSportAlteleAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Cântărețul Ștefan Stan s-a reîntors la pasiunea pentru poker
SM Online  - Luni, 24 Ianuarie 2022

Cântărețul Ștefan Stan, devenit faimos după ce a câștigat prima ediție a concursului Vocea României din țara noastră, s-a reîntors la pasiunea pe care o avea, poker.

Ștefan Stan a început să joace poker în urmă cu nouă ani, la scurt timp după ce a devenit câștigătorul concursului Vocea României. În ultimele luni a avut însă mai mult timp pentru pasiunea sa și a jucat poker cu rezultate notabile.

"Am hotărât să mă reapuc de poker. Am câteva turnee internaționale la care aș vrea să particip. Este a doua meserie pe care o fac bine. Joc de nouă ani. Multe turnee câștigate, dar numai în țară, momentan. Mă gândesc să o iau internațional. Câștigurile variază, poți câștiga 2.000 de euro, dar și 200.000. Ce pot să spun, câștigurile mele nu depășesc, momentan, 30.000 de euro. La turneele de poker ai întrări de 300 – 1.000 de euro și poți să pleci acasă după numai 10 minute. Sau să ajungi la masa finală și să intri în bani, cum se zice. Momentan, joc de antrenament", a spus Ștefan Stan pentru Cancan.

Ștefan Stan s-a antrenat la jocuri de poker online și a reușit să aibă rezultate notabile și la turneele LIVE. Țara noastră a organizat în ultima vreme mai multe competiții de top de poker, cum a fost și 888poker LIVE Bucharest Festival 2021, organizat la Hotel Intercontinental. La acest eveniment au participat jucători de top din întreaga lume, dar Main Event-ul a fost câștigat de un român, Răzvan Belea. Un alt nume cunoscut din țara noastră care a participat la evenimentul amintit a fost regizorul Dan Chișu.

Ștefan Stan a câștigat Vocea României în 2011

Ștefan Stan a devenit cunoscut publicului din România după ce a reușit să câștige prima ediție a concursului Vocea României, pe 26 decembrie 2011. El nu a făcut studii de specialitate deoarece provenea dintr-o familie fără posibilități materiale. Din acest motiv a fost nevoit să lucreze de la vârsta de 16 ani în construcții, iar apoi la o fabrică de aparate de aer condiționat.

Ulterior a plecat în SUA la muncă și a început să cânte, la îndemnul prietenilor, în baruri și cafenele. Revenit în țară, el s-a înscris la preselecțiile show-ului Vocea României tot la sfatul prietenilor. A lăsat o impresie bună din prima clipă și a fost selectat în echipa lui Smiley.

S-a făcut rapid remarcat deoarece avea un glas baritonal, aspru și ușor gutural, astfel că a câștigat și simpatia publicului. A impresionat în drumul spre finală, iar apoi a fost desemnat marele câștigător în urma voturilor publicului. După succesul de la Vocea României, Ștefan Stan a obținut un premiu de 100 de mii de euro și un contract de management cu Universal Music România.

Ștefan Stan a fost în atenția publicului datorită relației pe care a avut-o cu Andreea Mantea, dar în 2019 s-a căsătorit cu Simona, cu care avea o relație de 4 ani. Cei doi au deja un copil și Simona se pregătește să îl nască și pe al doilea.

„Am avut o relație cu sincope, aș putea spune, dar, până la urmă, ne-am regăsit și ne-am dat seama că suntem făcuți unul pentru celălalt. Acum, cred că nu aș mai putea trăi fără ea absolut deloc. Mi-ar fi imposibil. Este sufletul meu", a spus cântărețul pentru Viva.

În paralel, Ștefan Stan acordă o atenție sporită și muzicii și lucrează intens la lansarea unor noi piese. Preferă melodiile de dragoste, deoarece consideră că iubirea trebuie să facă parte din viața tuturor. Într-un interviu acordat în trecut, el a declarat că nu își dorește să lanseze numeroase piese doar pentru a fi prezent pe piață, ci preferă să o ia mai încet, în așa fel încât acestea să aibă un mesaj clar și să ajungă la public.

Primul său album a fost lansat în 2013, sub numele Povestea Mea. Single-ul acestui album a fost You Give Me Love, piesă interpretată alături de Alex Velea.

Ce-i drept, el iubește muzica încă din copilărie, chiar dacă nu a avut studii în domeniu. Piesa sa preferată, care i-a inspirat viața, a fost "Enigmatici și cuminți", interpretată de Ștefan Hrușcă, după versurile scrise de Adrian Păunescu. Este o melodie cu mesaj emoționant, despre relația cu părinții.

2635 vizite
Distribuie pe